FOTO / Ce ritual are Elena Gheorghe pentru a fi în formă. Artista are o siluetă de vis!

26.05.2022, 10:49
FOTO / Ce ritual are Elena Gheorghe pentru a fi în formă. Artista are o siluetă de vis!
FOTO / Ce ritual are Elena Gheorghe pentru a fi în formă. Artista are o siluetă de vis!

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, este una dintre artistele de pe scena artistică din țara noastră care atrag atenția nu doar cu talentul lor, ci și cu frumusețea. Vederta arată foarte bine și are o formă fizică de invidiat.  Elena Gheorghe a dat detalii despre ritualul pe caere îl are pentru a-și menține silueta.

Elena Gheorghe a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, ce ritual are în fiecare dimineață pentru a se menține în formă, dar și pentru a avea mai multă energie.

Artista bea în fiecare zi smoothie de țelină, care a ajutat-o și să-și rezove o problemă de sănătate.

Ce ritual are Elena Gheorghe pentru a fi în formă. ”O porție de sănătate curată”

”Dimineața mea începe cu un pahar de apă cu lămâie pe care o beau pe stomacul gol, apoi mă răsfăț cu alimentul meu favorit din meniu”, a declarat Elena Gheorghe.

”Este vorba despre un smoothie din țelină care m-a ajutat enorm cu refluxul gastric, o afectiune ce mi-a dat mari bătăi de cap și, în plus, sucul îmi dă multă energie, iar sistemul meu imunitar este mai puternic. Sucul de țelină este, după cum se știe, o porție de sănătate curată… iua mea incepe, invariabil, cu ”poțiunea” despre care v-am povestit”, a completat cântăreața.

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea. În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci portă în continuare numele de familie al tatălui său.

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a spus artista.

”Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât… Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”, a adăugat artista.

citește și...