FOTO / Ce nepoată frumoasă are Neti Sandu! Ce spune Alice despre relația cu vedeta TV

07.12.2020, 11:54

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la Pro TV, are o nepoată extraordinar de frumoasă, cu care are o relație specială.

Prezentatoarea horoscopului de la matinalul de la Pro TV este mătușa unei sportive de performanță din România. Este vorba despre jucătoarea de volei Alice Kapelovies. Alice Kapelovies este coordonatoare de joc și a jucat la cluburi precum Tomis Constanța, Apollon Limassol (Cipru), Dinamo Bucureşti, Mosan Yvoir (Belgia), Terville Florange, Stade Français Saint-Cloud, Saint-Raphaël (Franţa), CSM Sibiu şi Volei Alba-Blaj.

Alice Kapelovies a explicat, pentru protv.ro, care este relația pe care o are cu mătușa sa, Neti Sandu.„Neti este mătușa, prietena și o a doua mamă pentru mine. Îi sunt recunoscătoare pentru mare parte din dezvoltarea mea ca om, ea fiind cea la care merg atunci când sunt în impas sau, pur și simplu, nu înțeleg de ce unele lucruri se întâmplă în felul acela. O admir foarte mult pentru că, deși este o persoană minionă, este un om extrem de puternic, cu o forță interioară imensă care a realizat foarte multe lucruri de una singură. Altfel, ne place să ieșim să încercăm diferite restaurante împreună, să ne plimbăm și să ne petrecem ore întregi la shopping, în mall, până când ne dau afară sau se închid magazinele. Garderoba ei fiind una foarte vie și colorată, pentru că de multe ori îi spun că arată ca o adolescentă drăguță! 🙂 Nini, pentru că așa o alintăm noi, este super fun și cool, iar mai nou devine expertă în social media – fiind din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare!”, a spus aceasta.

Motivul pentru care Neti Sandu nu are copii

Vedeta de televiziune Neti Sandu a dezvăluit care este motivul pentru care nu a avut copii. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a recunoscut că îi pare rău că nu a avut moștenitori.

Neti Sandu, cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru revista Unica. Aceasta mărturisit că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut copii.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut. Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a explicat Neti Sandu.

citește și...