FOTO & VIDEO / Ce mai face și cum mai arată Selena de la trupa Candy. E plecată din țară de mulți ani

06.12.2021, 10:37
FOTO & VIDEO  / Ce mai face și cum mai arată Selena de la trupa Candy. E plecată din țară de mulți ani
FOTO / Ce mai face și cum mai arată Selena de la trupa Candy. E plecată din țară de mulți ani

Selena, pe numele din buletin Elena Vasilache, a cunoscut celebritatea în urmă cu două decenii, când făcea paerte din trupa Candy, alătiro de Giulia Anghelescu și Claudia Pavel, cunoscută în prezent drept Cream. După destrămarea trupei, Selena și-a încercat norocul cu o carieră solo, însă fără prea mare succes. De mulți ani, Selena este stabilită în Anglia.

Selena, pe numele său real Elena Vasilache, a cunoscut succesul alături de trupa Candy, din care au făcut partte Giulia Anghelescu și Claudia pavel, alias Cream, cvare ulterior a fost înlocuită de o roșcată pe nume Monica Andrei.

“Aveam 14 ani, dar ştiam că vreau să cânt, aşa că ai mei au luat contact cu Laurenţiu Duţă de la 3 Sud Est şi într-o zi m-a invitat la studio pentru o probă. Dupa o lună am fost chemată din nou şi aşa le-am întâlnit pe Claudia şi Giulia. Noi eram personalităţi oarecum diferite. Ne ”dadeam” una după alta. Petreceam tot timpul împreună în turnee, în autocarul formaţiei, pe scenă.

Nu aveam timp să nu ne înţelegem fiindcă eram extrem de ocupate, munceam enorm, dar ne şi plăcea. Apoi am mai crescut şi am simţit că fiecare ar avea ceva de spus şi pe cont propriu. Erau fani care ne plăceau ca trupă, dar mulţi dintre ei aveau o preferată şi cred că aşa a apărut şi ideea de a încerca proiecte separate”, spunea Selena într-un interviu despre trupa Candy.

Ce mai face și cum mai arată Selena de la trupa Candy. E stabilită de 9 ani la Londra

Selena a plecat în anul 2012 în Londra, ca membră a trupei Hot Casandra, unde a fost cooptată de iubitul său de la vremea aceea, Paul Ballo. A continuat să cânte, însă s-a ocupat și de organizare de evenimente.  În prezent are un business în domeniul designului floral, menționează protv.ro. Astăzi în vârstă de 35 de ani, Selena pare neschimbată. Blonda cu celebra strungăreață este în formă maximă și impresionează cu look-ul său sexy și fresh pe rețelele de socializare.

 

Luna trecută, Selena a anunțat pe contul său de pe o rețea de socializare că s-au împlinit 9 ani de când s-a mutat în Anglia. “9 ani de când sunt în Londra și pare o eternitate. Cu siguranță asta este casa mea și este cea mai bună tară / oraș în care aș putea locui. Desigur, un loc în inima mea am și pentru București și Constanța, pentru familie și prieteni. Dar când sunt plecată, mereu mi se face dor de Richmond Bridge. 9 ani”, a scris Selena în mediul online.

citește și...