FOTO / Ce intervenție estetică își face Oana Radu. ”Nu e un moft”

16.04.2021, 09:37
FOTO / Ce intervenție estetică își face Oana Radu. ”Nu e un moft”
FOTO / Ce intervenție estetică își face Oana Radu. ”Nu e un moft”

Cântăreața Oana Radu și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare despre o intervenție estetică la care vrea să apeleze.

Oana Radu a mărturisit că este pregătită să își facă o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Artista vrea să își schimbe silicoanele și își dorește și o ridicare a acestora. “Foarte curând. Mai curând decât credeți urmează această intervenție. Apropo de operație, că m-ați întrebat, fix acum mă îndrept către medicul care mă va opera și o să vorbim puțin cu el despre ce presupune intervenția mea, despre faptul că nu e un moft, despre faptul că nu e o chestie doar estetică și că este ceva ce mă complexează, ceva ce e greu de trăit cu”, a spus Oana Radu, potrivit a1.ro.

„Povesteam că sunt în drum spre clinică și am ajuns și vi-l prezint chiar acum pe domnul doctor. M-am hotărât, gata, trebuie să-mi faceți ceva să fiu și eu în rândul lumii. Domnul doctor o să-mi facă o operație de mastopexie. Folosim proteze rotunde. Nu se știe dacă mai mici decât cele pe care le am. Doamne ajută! Să ne iasă treaba bună!”, a completat vedeta.

Oana Radu s-a căsătorit în vara anului trecut

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.

Oana Radu a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei partener de viață, Cătălin Dobrescu.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam: ”Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!” E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, a spus cântăreața.

citește și...