FOTO. Ce îndrăzneaţă! Alexia Eram și-a etalat sânii într-un top transparent. Cum a pozat vedeta

01.04.2022, 22:07

Alexia Eram e cu siguranţă una dintre cele mai apreciate apariţîi de pe scena românească, iar recent a dat din nou dovadă şi de cât de sexy este. Fiica Andreei Esca stârnit imaginaţia bărbaţilor. ”Ești bombă”; ”Ești foarte interesantă”; sunt câteva dintre comentariile internauților.

Șatena a postat o nouă fotografie în mediul online din splendida ei vacanţă din Dubai. Ipostaza în care s-a fotografiat e una HOT, HOT.

Fiica Andreei Esca s-a distrat într-un club exclusivist și a ales să poarte o ținută sexy.

Alexia Eram și-a făcut un selfie în oglindă îmbrăcâtă cu un top de culoare albă, cât se poate de transparent. Alexia a purtat o pereche de jeanși largi.

Alexia Eram și-a etalat sânii într-un top transparent

Artista a început în ultima vreme să îşi etaleze sânii în piese vestimentare, care să îi pună formele în valoare.

Fotografiile au strâns peste 16.000 de aprecieri. ”Ești bombă”; ”Ești foarte interesantă”; sunt câteva dintre comentariile internauților.

Alexia Eram s-a mutat o perioadă din România

Alexia Eram s-a mutat temporar din România. Fiica Andreei Esca a ales să stea o perioadă în Dubai. Vedeta a închiriat un apartament, unde stă împreună cu iubitul ei.

„Am zis să fac aceste story-uri ca să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. (…)

Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald. Nu murim încă de cald, dar probabil în două săptămâni o să fie greu să stăm mult timp afară. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”, a povestit Alexia Eram.

citește și...