FOTO. Alexia Eram, cu „pătrățelele” la vedere. Cum a pozat vedeta

30.03.2022, 23:40

Fiica Andreei Esca se mândrește cu abdomenul său plat, pentru care lucrează din greu la sală. Iubita lui Mario Fresh face furori de fiecare dată când pozează în costum de baie. Vedeta știe acest lucru și își bucură astfel fanii.

Alexia Eram se află în Dubai, de unde publică imagini cu ea în ținute sexy. Satena a mărturisit că va sta în Dubai o vreme și își caută un apartament. Fiica stiristei a publicat fotografii cu ”pătrățele” de pe abdomenul său. Vedeta a publicat o serie de imagini cu ea în ținută de sală.

Alexia apare într-o bustieră neagră și boxeri roz, după un antrenament pentru abdomen. ”Ieri, după cină”, a scris fiica Andreei Esca pe imagine.

Ce mănâncă Alexia Eram la micul dejun

Alexia petrece mult timp făcând sport, șatena postând aproape zilnic de la sala de fitness. Șatena spunea, anul trecut, că merge de trei ori pe săptămâna la sala de sport. Fiica Andreei Esca spunea că ține și diete, având probleme cu greutatea în copilărie.

Alexia Eram a împărtășit cu fanii ei ce mănâncă la micul dejun. Recent, șatena a distribuit o fotografie a unui mic dejun simplu: omletă, bulgărași de brânză de capră și pâine integrală.

 

Alexia Eram s-a mutat în Dubai

Șatena a plecat în Dubai pentru a investi în imobiliare. Vedeta nu a precizat cât timp va sta departe de țară.  ”Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald”, a spus tânăra.

„Bună dimineața, dragilor. Am zis să fac aceste story-uri ca să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. (…)

Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald. Nu murim încă de cald, dar probabil în două săptămâni o să fie greu să stăm mult timp afară. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”, a povestit Alexia Eram.

citește și...