Alexia Eram își caută apartament în Dubai. ”Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”

16.03.2022, 16:22

Alexia Eram își caută apartament în Dubai.  Fiica stiristei Andreea Esca a plecat în Emiratele Arabe Unite, mai exact în Dubai. Vedeta nu a precizat cât timp va sta departe de țară, însă este foarte încântată că se află pe meleagurile exotice.  ”Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald”, a spus tânăra.

Șatena a plecat în Dubai pentru a investi în imobiliare. De data aceasta, Alexia Eram nu a mai plecat însoțită de iubitul ei, Mario Fresh, însă cântărețul va fi alături de ea în curând. Ceea ce nu este clar dacă cei doi își doresc să achiziționeze un apartament sau vor închiria unul.

Mai mult, vedeta și-a îndemnat fanii să îi recomande ce ar vrea să vadă în Dubai, pentru că le va face pe plac acestora.

Alexia Eram își caută apartament în Dubai

„Bună dimineața, dragilor. Am zis să fac aceste story-uri ca să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. (…) Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald. Nu murim încă de cald, dar probabil în două săptămâni o să fie greu să stăm mult timp afară. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează.”, a explicat vedeta.

Alexia Eram a postat o serie de fotografii din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Fata afaceristului Eram a publicat fotografii cu cele mai frumoase priveliști din Dubai. Fotografiile postate de Alexia au strâns peste 11.000 de aprecieri pe Instagram.

Alexia Eram, cu burtică pe rețelele de socializare

La începutul anului, Alexia Eram și Mario Fresh s-au răsfatat în orașul milionarilor. Cei doi s-au cazat la unele dintre cele mai de lux hoteluri din Dubai.

Artista a postat o fotografie în care iubita lui apare cu o burtică suspectă, de gravidă! 

Fanii au reacționat imediat, au felicitat-o și i-au transmis numai mesaje de bine:  „Să fie într-un ceas bun!”, „Bravo vouă!”, „În sfârșit! Felicitări!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat fanii.

citește și...