FOTO / Ce face Crina Abrudan ca să fie în formă. ”Pe alimentație nu m-am bazat niciodată”

21.09.2022, 10:52
FOTO / Ce face Crina Abrudan ca să fie în formă. ”Pe alimentație nu m-am bazat niciodată”
Ce face Crina Abrudan ca să fie în formă

Crina Abrudan este o aparițiie extrem de sexy și atrage imediat toate pivirile cu trupul ei cu forme apetisante și silueta fără cusur. Despre cum reușește să se mențină în formă a dat vedeta detalii în cadul unui interviu. ”Pe alimentație nu m-am bazat niciodată”, a mărturisit fosta prezentatoare de televiziune.

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, că ea și Gabi Popescu  s-au întâlnit în anul 2008.

Crina Abrudan este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul rromânesc. Este posesoarea unui trup cu forme perfecte care atrag imediat atenția.  Vedeta a explicat, pentru clickpentrufemei.ro, cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună.

Ce face Crina Abrudan ca să fie în formă. ”Nu sunt o împătimită a sportului, învăț să îmi placă și merg în primul rând pentru sănătate”

”Am început să merg la sală exact când a început și pandemia, așa că, după vreo trei săptămâni, am trecut la sport online și am învățat să îmi placă, pentru că oricum era perioada în care toată lumea stătea acasă, deci nu aveam ceva mai bun de făcut. Vara ajung la sală mai rar, iarna mai des, depinde de stare și de celelalte activități pe care le am. Nu sunt o împătimită a sportului, învăț să îmi placă și merg în primul rând pentru sănătate. Apoi, recunosc că mă mai motivează și faptul că deja se văd rezultatele, sunt mai tonifiată decât eram acum ceva ani și asta mă face să nu fac pauze foarte lungi, pentru că ar fi păcat de munca de până acum. Am norocul să merg la o sală unde antrenamentele mă ajută mult, pentru că sunt scurte şi eficiente. În 50 de minute am terminat antrenamentul, fără pauze de stat pe telefon, vorbit cu colegii sau răspuns la telefon. Nu aș avea răbdare să stau mai mult de o oră la sală”, a explicat Crina Abrudan.

”Pe alimentație nu m-am bazat niciodată, pentru că nu am ținut cont niciodată de ceea ce mănânc. M-au convins să fac sport insomniile și alimentația haotică. Mergând la sală, am crezut că o să pot face un program de alimentație mai disciplinat, dar nu am reușit să-mi fac nici un program de sport foarte disciplinat. Am reușit, însă, anul acesta, independent de sport, să mai elimin din alimentație câte puțin din lucrurile nocive și nesănătoase, mai puțin zahăr… Pentru că mănânc dulciuri suficient de multe, de la un timp, mă axez pe cele vegane și cu mai puţine grăsimi. Iarăşi, mâncam foarte rar legume și fructe, salate, așa că anul acesta, din primăvară, am decis să lucrez cu mine la acest capitol și mi-a ieșit. Nu că ar fi contat la kilograme ci contează la sănătate. Puțin de ici, puțin de colo, zic că se adună în timp și înclină balanța spre pozitiv. Un lucru care m-a determinat să fac asta a fost chiar faptul că analizele și diverse investigații de rutină din iarnă mi-au arătat că sunt foarte sănătoasă și am avut rezultate ca la douăzeci de ani, spuneau doctorii, ceea ce m-a făcut să mă bucur și să mă gândesc că ar fi păcat să nu am grijă de sănătatea mea, care s-a păstrat așa până la vârsta asta, fără să fac rabat de la absolut nimic”, a mai spus vedeta.

 

citește și...