FOTO / Ce bine arată mama Antoniei! E trecută de 50 de ani, dar se prezintă impecabil

21.11.2020, 09:35
FOTO / Ce bine arată mama Antoniei! E trecută de 50 de ani, dar se prezintă impecabil
FOTO / Ce bine arată mama Antoniei! E trecută de 50 de ani, dar se prezintă impecabil

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, este trecută de pragul celor 50 de ani, dar se prezintă impecabil. Arată incredibil de bine.

Denise Iacobescu, mama binecunoscutei cântărețe Antonia, are 53 de ani, dar este într-o formă fizică de invidiat. Are o siluetă impecabilă, nu-și arată nici pe departe vârsta și este o prezență care atrage imediat atenția oriunde își face apariția. Se vede că Antonia a avut de unde să moștenească frumusețea. De altfel, cele două par mai degrabă surori decât mamă și fiică.

„Îmbătrânirea are o frumusețe aparte pe care trebuie să o respectăm”, a scris mama Antoniei de curând pe contul său de pe o rețea de socializare. „Daaa! Cu un pic de păr alb … cu „ceva” burtică … dar sunt fericită. ? Prefer să fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea, 53 de ani, decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani. Fii fericit cu tine însuți, dar nu te delăsa! ?? Pentru totdeauna tânără în inima mea”, mai scria ea.

Ritualul de îngrijire al lui Denise Iacobescu, mama Antoniei

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, mama Antoniei a dezvăluit care este ritualul ei de îngrijire.

Denise Iacobescu explica că, până acum, nu a apelat la serviciile medicului estetician.

“Până acum nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele  pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană”, explica Denise Iacobescu.

 

citește și...