Cum se menține în formă Matilda Pascal-Cojocărița la 62 de ani. ”Nu mă simt cu nimic diferită”

06.10.2020, 13:10
Cum se menține în formă Matilda Pascal-Cojocărița la 62 de ani. ”Nu mă simt cu nimic diferită”
Cum se menține în formă Matilda Pascal-Cojocărița la 62 de ani. ”Nu mă simt cu nimic diferită”

Interpreta de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița are 62 de ani și este într-o fomă fizică foarte bubnă. Artista a explicat care sunt secretele sale în acest sens.

Cântăreața de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița a împlinit vârsta de 62 de ani în data de 4 octombrie. Arată la fel de bine ca în urmă cu ani, când câștiga premiul 1 la un concurs de frumusețe care a avut loc în anul 1979.

Într-un interviu pentru click.ro, interpreta de muzică populară a afirmat că nu resimte vârsta și a dezvălui și ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât se poate de bună.

Matilda Pascal-Cojocărița face sport alături de soțul ei

Artista a explicat că, pentru a se menține în formă, face, printre altele, sport alături de partenerul său de viață, muzicianul Ștefan Cigu.

”Nu mă simt cu nimic diferită, sunt celași om, cu același suflet, împliniri, aceleași visuri, proiecte, deci mergem înainte. Îmi place cum trăiesc, îmi place cu cine imi trăiesc. Mă refer la soțul meu aici, care m-a înconnjurat de florile mele preferate, trandafiri galbeni olandezi. Cât despre ritualul meu de îngrijire, este același. Spălatul pe față cu săpun care conține cremă, și apoi hidratare cu crema pe care o folosesc de când aveam 29 de ani. Fac mișcare, fac sport, merg seara cu bicicleta și dau ture cu soțul meu, alergăm, mai facem mișcare acasă”, a declarat Matilda Pascal-Cojocărița pentru sursa mai sus-menționată.

Cântăreața de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița formează un cuplu cu talentatul violonist Ștefan Cigu de peste 25 de ani. Cei doi au patru nepoți, de care sunt foarte mândri. Din partea fiului ei, Alin, Matilda Pascal-Cojocărița are doi nepoți, pe Adam și pe Tudor, iar din partea fiului vitreg, Horațiu, are o nepoțică, Miriam Teodora, iar de șapte luni mai are un nepoțel.

citește și...