FOTO / Ce bine arată Cosmina Păsărin! Trup de invidiat și siluetă impecabilă

30.05.2022, 10:51
FOTO / Ce bine arată Cosmina Păsărin! Trup de invidiat și siluetă impecabilă
FOTO / Ce bine arată Cosmina Păsărin! Trup de invidiat și siluetă impecabilă

Cosmina Păsărin are 39 de ani și arată cât se poate de bine. Vedeta afișează un trup de invidiat și o siluetă impecabilă. Indiferrent ce ținute alege să poarte, aparițiila sa atrage imediat atenția, oriunede își face apariția. Despre cum reușește să se mențină în formă a dat detalii bruneta la o emisiune de televiziune.

Cosmina Păsărin este posesoarea unei siluete fără reproș.

Arată foarte bune și aare o formă fixică de invidiat.

Ce bine arată Cosmina Păsărin! Trup de invidiat și siluetă impecabilă. ”Nu am ținut cure de slăbire, nici de detoxifiere”

La o emisiune de televiziune, Cosmina Păsărin a explicat că nu a ținut niciodată cure de slăbire sau de detoxifiere, însă a avut grijă să facă sport.

 

„Mănânc orice, oricând, la orice oră, mă ajută materialul genetic mult. Am făcut și sport în trecut. Am grijă să nu mănânc tot timpul produse alimentare care mă îngrașă. Am perioade în care nu mănânc carne, 3-4 zile într-o săptămână. Nu am ținut cure de slăbire, nici de detoxifiere”, a declarat Cosmina Păsărin, citată de spynews.ro.

Cosmina Păsărin s-a iubit cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.

citește și...