FOTO / Câți bani i s-au oferit Andreei Raicu pentru a poza în ”Playboy”. Suma este fabuloasă!

26.10.2021, 10:38
FOTO / Câți bani i s-au oferit Andreei Raicu pentru a poza în ”Playboy”. Suma este fabuloasă!
FOTO / Câți bani i s-au oferit Andreei Raicu pentru a poza în ”Playboy”. Suma este fabuloasă!

Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai sexy apariții din peisajul monden autohton. Posesoarea unui trup cu formele foarte frumoase, vedeta a realizat numeroase pictoriale care au atras imediat atenția publiculu. Andreea Raicu a dezvăluit că i s-a propus să pozeze în ”Playboy” și a mărturisit și ce ofertă bănească a primit.

În cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Andreea Raicu a dezvăluit că a prtimit propunerea de a apărea dezbrăcată în rebista ”Playboy”, însă a refuzat.

Vedeta a dezvăluit și suma fabuloasă de bani care i s-a propus pentru pictorialul respectiv.

Câți bani i s-au oferit Andreei Raicu pentru a poza în ”Playboy”. Ofertă de 100.000 de euro

Andreea Raicu a declarat că a primit o ofertă de 100.000 de euro pentru a poza în celebra revistă pentru bărbați.

“100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit că dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a declarat Andreea Raicu, citată de click.ro.

Andreea Raicu, despre televiziune

Andreea Raicu a fost invitată, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune. De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.

citește și...