FOTO / Câte kilograme are Andreea Antonescu și cum se menține în formă. ”De când merg la sală, am pus masă musculară”

09.04.2022, 16:57
FOTO / Câte kilograme are Andreea Antonescu și cum se menține în formă. ”De când merg la sală, am pus masă musculară”
FOTO / Câte kilograme are Andreea Antonescu și cum se menține în fomă. ”De când merg la sală, am pus masă musculară”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, are un trup cu forme apetisante, care atrag imediat atenția. Vedeta a dezvăluit, în cadrul unui interviu, ce greutate are în perezent, dar și cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. ”De când merg la sală, am pus masă musculară”, a explicat artista.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre.  În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

Artista este una dintre cele mai senxy apariții de pe scena muzicală din România. Vedeta, care este posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, a dezvăluit, pentru click.ro, ce greutate are, dar și cum reușete să se mențină în formă.

Câte kilograme are Andreea Antonescu și cum se menține în formă. ”Mă simt bine în pielea mea”

,,De un an de zile încoace am început să țin diete, mai precis de când am ieșit din cele două reality show-uri la care am participat. Acolo am fost supusă unor provocări și pentru că lucrul ăsta a început să se observe pe corpul meu am decis că ar fi momentul potrivit să încep să investesc în fizicul meu. Corpul nostru este casa noastră așa că trebuie să arătăm bine și să fim în formă. Și uite că m-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală, să fac niște tratamente corporale la care corpul meu a reacționat foarte bine”, a declarat Andreea Antonescu pentru sursa mai sus-menționată.

”Pentru că merg la sală de minim 4 ori pe săptămână am devenit cumva dependentă și e pentru prima oară când sunt chiar mândră de mine că încerc să am un stil de viață sănătos atunci când vine vorba de alimentație. Toată viața mea am avut 42 de kilograme, acum, de când merg la sală, am pus masă musculară și am ajuns la 48 de kilograme. Mă simt bine în pielea mea, îmi doresc mereu să evoluez și să fiu mai bună decât am fost ieri”, a adăugat cântăreața.

 

citește și...