FOTO / Cât de mult a slăbit Adda. ”Sunt profund întristată de această problemă din viața mea”

18.08.2021, 10:22
FOTO / Cât de mult a slăbit Adda. ”Sunt profund întristată de această problemă din viața mea”
FOTO / Cât de mult a slăbit Adda. ”Sunt profund întristată de această problemă din viața mea”

Cântăreața Adda, în vârstă de 29 de ani, le-a arătat fanilor săi din mediul online o fotografie în care se observă cât de mult a slăbit. În ultima perioadă, artista a fost nevoită să țină regim din cauza unor probleme medicale, iar acum afișează o siluetă de vis. Internauții i-au transmis numeroase mesaje cântăreței după ce au văzut postarea respectivă.

Pe contul ei de socializare, Adda a postat o fortografie în care apare în sutien și cu o pereche de pantaloni scurți de culoare albă, care îi sunt foarte largi. Artista a slăbit foarte mult, în special din cauza problemelor medicale despre care a vorbit des pe rețelele de socializare.

”Sunt profund întristată de această problemă din viața mea…”, a scris vedeta, în mod ironic, în dreptul fotografiei.


Cât de mult a slăbit Adda. Ce i-au transmis fanii

Internauții ai-au transmis numeroase mesaje cântăreței după ce au văzut postarea respectivă.

”Adevărul este că multe ar vrea să fie așa supărate ca tine din punctul ăsta de vedere”, ”Acum când văd cât de mult ți-ai schimbat stilul de viață și cât de determinată ești sa ai o viață mai sănătoasă mă motivează și pe mine sa incep sa am grija de mine mai bine”, ”Arati super,păcat doar ca a fost nevoie de o boala ca să slăbești asa mult”, ”Ne-ai cam zăpăcit cu “slăbitul” ăsta…altceva nu mai știi să postezi? Ok, am înțeles, ai slăbit, bravo, dar gata…”, ”As vrea sa am si eu “problema” ta!”, ”Cât mai ai de gând sa slabesti?”, ”Ești super tare”, i-au scris aceștia.

Adda e căsătorită și are un copil cu Cătălin Rizea

 

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.  Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

citește și...