FOTO. Cât de bine arată Angela Rusu în costum de baie. Solista de muzică populară parcă a întinerit

04.08.2020, 11:38
FOTO. Cât de bine arată Angela Rusu în costum de baie. Solista de muzică populară parcă a întinerit
Cât de bine arată Angela Rusu în costum de baie. Solista de muzică populară parcă a întinerit

Angela Rusu a întinerit după ce a reușit să slăbească peste 26 de kilograme. La cei 46 de ani ai săi, solista de muzică populară arată mai bine ca oricând. Acum, artista nu se mai sfiește să se afișeze în costum de baie, iar fanii au lăudat-o pentru silueta impecabilă.

Angela Rusu a fost surprinsă pe litoralul românesc, alături de soțul ei, Marius Moldovan. Vedeta nu a putut trece neobservată la piscina hotelului unde s-a cazat, scrie Click!

Are o siluetă impecabilă

Solista a îmbrăcat un costum de baie format din două piese care îi puneau în evidență noua siluetă de vis. Soțul ei a fost cel care nu a scăpat-o nicio clipă din ochi cât timp aceasta a înotat în piscină.

Angela Rusu mărturisea pentru Click că a reușit să slăbească de la 93 de kilograme la 67, cu o dietă personalizată.

‘Am început dieta în iulie 2018, la puțin timp după ce mi-am serbat ziua de naștere. Aveam 92 kg la înălțimea de 1,70 m și nu mă mai simțeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana. În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate. M-am bucurat foarte mult că soțul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deși alți bărbați ar fi comentat, Marius, din contră, m-a susținut și m-a încurajat enorm.

Am fost la nutriționista Oana Munteanu din Oradea, care este recomandată datorită rezultatelor sale. Pe baza analizelor medicale, mi s-a făcut un program personalizat cu ce am voie să mănânc și ce nu. Eu nu pot recomanda dieta mea altcuiva, pentru că altei persoane îi poate face rău. Această dietă se desfășoară în mai multe etape, detoxifiere, menținere, și se bazează pe trei mese la distanță de cinci ore între ele, fără gustări și fără citrice.

La fiecare masă am nevoie de proteine, iar dacă mănânc iaurt, în ziua respectivă nu mai am nevoie de alte lactate, ci la prânz carne de pui, iar seara pește. Hidratarea este foarte importantă, iar eu beau 2 litri și jumătate de apă plată zilnic. Nu mai am voie paste, cartofi. A devenit un stil de viață. E un pic mai greu după ce îți reglezi metabolismul, apoi te obișnuiești’, mărturisea Angela Rusu pentru Click!

I-a ars restaurantul

La finalul anului trecut, Angela Rusu a trecut prin momente grele după ce sala de evenimente situată pe strada Fizeșului din Gherla a ars din temelii.

Conform spynews.ro, restaurantul nu ar fi fost asigurat, așa că paguba este de 600.000 de euro. Angela Rusu a precizat că incendiul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

‘Viaţa merge înainte. O să trecem şi peste nenorocirea aceasta. Este foarte important pentru noi că nu au existat victime. Aş vrea să se ştie că eu am descoperit focul, am sunat la 112 şi am evacuat angajaţii firmei. Nu erau persoane străine în local la momentul respectiv, doar angajaţii firmei care se ocupă de organizarea evenimentelor’, a spus Angela Rusu, conform Observator.

citește și...