Cum a început povestea de dragoste dintre Angela Rusu și soțul ei. ”Am făcut primul pas și m-a refuzat”

27.07.2020, 12:26
Cum a început povestea de dragoste dintre Angela Rusu și soțul ei. ”Am făcut primul pas și m-a refuzat”
Cum a început povestea de dragoste dintre Angela Rusu și soțul ei. ”Am făcut primul pas și m-a refuzat”

Cântăreața Angela Rusu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață și cum a început povestea de dragoste dintre ei.

Angela Rusu formează un cuplu foarte frumos cu soțul ei, Marius. Vedeta a povestit, însă, că la începutul relației lor acesta i-a refuzat avansurile.

Cântăreața a explicat că ea a fost cea care a făcut primul pas în relația lor.

”Am făcut primul pas și m-a refuzat și m-a refuzat, chiar primul pas, al doilea și al treilea, am avut trei încercări și mi-a dat pas, asta se întâmpla de Crăciun când ne-am întâlnit la o petrecere. M-a refuzat elegant, normal, că avea altă relație. A fost corect!”, a explicat Angela Rusu la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Scene tandre cu soțul în noul videoclip

Angela Rusu a lansat piesa “Te iubesc la fel”, în videoclipul căreia apare alături de soțul ei, Marius Moldovan, cu care are o relație de aproape zece ani.

Cei doi sunt protagoniștii unor scene pline de tandrețe, în pat. Este pentru prima oară când Marius, partenerul de viață al artistei apare într-un videoclip. Filmările au durat șapte ore și s-au desfășurat pe Lacul Colibița.

“Am lansat o piesă de dragoste, pe ritmuri de samba, și sunt tare fericită. Se numește “Te iubesc la fel”, este jurământul pe care și-l poate face orice cuplu îndrăgostit, este și o reînnoire a jurămintelor mele față de Marius. Piesa este realizată de Studio Viper Production Cluj și am filmat într-un decor de poveste, la Colibița.

În cei 20 de ani de carieră nu am fost atât de surprinsă cum s-a întâmplat acum, pentru că am lucrat cu un regizor cu o imaginație bogată, care a scos din mine ”fiara”, cum s-ar zice. Am filmat un moment în dormitor, foarte sexy, dar neobișnuit pentru mine, care sunt o timidă. Recunosc că a fost greu și nu a ieșit din prima, așa că am reluat cadrele respective”, a declarat Angela Rusu.

citește și...