Cum a slăbit interpreta de muzică populară Angela Rusu 26 de kilograme. ”Eram toată umflată, mă durea coloana”

30.06.2020, 13:53
Cum a slăbit interpreta de muzică populară Angela Rusu 26 de kilograme. ”Eram toată umflată, mă durea coloana”
Cum a slăbit interpreta de muzică populară An gela Rusu 26 de kilograme. ”Eram toată umflată, mă durea coloana”

Cântăreața de muzică populară Angela Rusu a explicat cum a reușit să scape de kilogramele în plus. Aceasta a dat jos 26 de kilograme în decursul a doi ani.

Interpreta de muzică populară Angela Rusu, în vârstă de 45 de ani, arată extraordinar de bine. Însă artista a avut probleme cu kilogramele. Aceasta ajunsese să cântăreață peste 90 de kilograme, însă a reușit să slăbească spectaculos în ultimii doi ani.

Vedeta a dat jos 26 de kilograme în doi ani cu ajutorul ubnei diete personalizare.

Angela Rusu are în prezent 67 de kilograme, dar mai vrea să dea jos încă șase kilograme.

“Am început dieta în iulie 2018, la puțin timp după ce mi-am serbat ziua de naștere. Aveam 92 de kilograme la înălțimea de 1,70 m și nu mă mai simțeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana. În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate.

M-am bucurat foarte mult că soțul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deși alți bărbați ar fi comentat, Marius din contră, m-a susținut și m-a încurajat enorm. Am fost la nutriționistă… Pe baza analizelor medicale, mi s-a făcut un program personalizat cu ce am voie să mănânc și ce nu”, a povestit Angela Rusu pentru click.ro.

”Eu nu pot recomanda dieta mea altcuiva, pentru că altei persoane îi poate face rău. Această dietă se desfășoară etapizat, are mai multe etape: de detoxifiere, de menținere și se bazează pe trei mese la distanță de cinci ore între ele, fără gustări și fără citrice.

La fiecare masă am nevoie de proteină, iar dacă mănânc iaurt, în ziua respectivă nu mai am nevoie de alte lactate, ci la prânz carne de pui, iar seara pește. Hidratarea este foarte importantă, iar eu beau 2 litri și jumătate de apă plată zilnic. Nu mai am voie paste, cartofi. A devenit un stil de viață. E un pic mai greu după ce îți reglezi metabolismul, apoi te obișnuiești”, a adăugat ea.


”Parcă am întinerit cu 20 de ani”

Angela Rusu a mărturisit că de când a slăbit se simte foarte bine și are impresia că a întinerit cu 20 de ani.

“Mă simt excelent, parcă am întinerit cu 20 de ani”, a afirmat ea.

”Vreau să mai dau jos încă 6 kilograme. Într-o lună vreau să ajung la cât mi-am propus”, a completat binecunoscuta solistă de muzică populară.

citește și...