FOTO. Carmen Negoiță, irezistibil de senzuală. Vedeta și-a lăsat la vedere trupul

18.03.2022, 17:34

Carmen Negoiță are un trup fără cusur la 41 de ani! Vedeta dovedește de fiecare dată că vârsta este doar un număr! Fosta soție a  finanțatorului de la Dinamo  a pozat în ipostaze sexy și și-a lăsat la vedere trupul. “Arăti senzatie”, i-a transmis un fan.

Fosta concurență de la  la show-ul Bravo, ai stil! este foarte activă pe rețelele de socializare. Carmen postează constant poze din vacanțele exclusiviste în care merge.

Blondina a petrecute câteva zile în vacanță și a avut o apariție hoț, în costum de baie. Vedeta se bucură de căldură printr-o vacanță minunată în Dubai. Trupul ei este parcă tras prin inel. Blondina arată impecabil din cap până în picioare, iar fotografiile pe care le-a postat în mediul online demonstrează faptul că arată excepțional în costum de baie.

“Arati senzatie”

In una dintre cele mai recente postări ale ei de pe Instagram, vedeta a dezvăluit nu doar că este foarte mândră de corpul ei,

Fanii nu au întârziat să aprecieze ce au văzut. Fotografia vedetei Carmen Negoiță au primit numeroase aprecieri și comentarii pozitive. “Bravo!! Ești minunata și fericita iar acest mesaj este valoros ca un diamant pentru că dă încredere!” , i-a scris Alessandra Stoicescu pe Instagram.

Cine este noul iubit politician al lui Carmen Negoiță

Vedeta a divorțat  în 2010 de Ionuț Negoiță, fiind căsătorită timp de 11 ani cu unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte rezidențiale din Capitală. După divorț, Carmen și-a găsit liniștea în brațele unui politician. Este vorba despre Cătălin Boboc.

Anul trecut, vedeta a anunțat că a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Aceasta le-a arătat și colegelor inelul de logodnă.

“Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: Sunt foarte fericită în plan personal”, le-a mărturisit Carmen colegelor ei.

citește și...