Carmen Negoiță se mărită cu iubitul politician. A anunțat la o emisiune TV

27.09.2021, 12:48
Carmen Negoiță se mărită cu iubitul politician. A anunțat la o emisiune TV
Carmen Negoiță se mărită cu iubitul politician. A anunțat la o emisiune TV

Carmen Negoiță, în vârstă de 41 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Cătălin Boboc, care activează în zona politică și este secretar de stat la Ministerul Muncii. Aceasta a anunțat, la o emisiune de televiziune – ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la Kanal D, că se mărită cu cel care îi este partener de viață în prezent.

Carmen Negoiță a fost căsătorită cu Ionuț Negoiță, de care a divorțat în urmă cu 11 ani. Din mariajul lor au rezultat doi copii. În prezent, Carmen Negoiță are o relație cu Cătălin Boboc, care activează în zona politică și este secretar de stat la Ministerul Muncii.

La emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, unde este concurentă, Carmen Negoiță a anunțat că se mărită, notează click.ro.

Carmen Negoiță se mărită cu iubitul politician. Cum a fost cerută în căsătorie

Carmen Negoiță le-a povestit colegelor sale de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, cum a fost cerută în căsătorie de actualul ei partener. “Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: ”Vrei să fii iubita mea toată viața?”. Sunt foarte fericită în plan personal“, a spus aceasta.

În fața celor trei jurați de la emisiune, Carmen Negoiță a făcut declarații despre fosta ei căsnicie cu Ionuț Negoiță: ”În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”.

citește și...