Carmen Negoiță, apariție hot. Vedeta a pozat cu bustul la vedere

23.02.2022, 14:35

Fosta soție a finanțatorului de la Dinamo, Ionuț Negoiță,  a avut o apariție hot. Carmen Negoiță continuă să își surprindă fanii de pe Instagram. Vedeta a pozat extrem de sexy, într-un sutien ce îi pune în valoare bustul generos. Cum a pozat vedeta.

La 41 de ani, Carmen Negoiță emană sexualitate prin toți porii. Nu de puține ori, bloggerița și-a etalat trupul fără cusur pe conturile de socializare. De data aceasta, Carmen Negoiță  a încins mediul online cu o ținută sumară.

Vedeta este urmărită de peste 96.000 de fani pe contul de Instagram,

Carmen Negoiță, cu bustul la vedere

Carmen Negoiță a pozat într-un sutien, prin care i se vedea perfect bustul generos, și o pereche de blugi. Se poate observa că bloggerița are un abdomen bine lucrat.

Carmen Negoiță se află într-o relație cu Cătălin Boboc, la 11 ani de la divorț. Carmen a divorţat de milionarul Ionuţ, fratele lui Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, în 2010. Carmen are doi copii cu fostul patron de la Dinamo.

Carmen Negoiță, relație cu Cătălin Boboc

„Cătălin este un bărbat frumos, responsabil, așezat, cu simțul datoriei, dar este atent la oameni, empatic, știe să zâmbească și să se bucure de viață. Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur, dar, după ce am povestit mai mult, mi-am dat seama că este un tip sociabil și de viață.”, a spus ea pentru viva.ro.

Mai mult, vedeta a anunțat anul trecut că a primit inelul de la iubitul său politician chiar de ziua ei, potrivit Click!

„Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: Sunt foarte fericită în plan personal”, le-a spus Carmen colegelor.

Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță, a fost prefect al Brăilei între 2019 și 2020, iar între 2012 și 2016 a fost senator PNL.

 

 

citește și...