FOTO / Carmen Negoiță e top în costum de baie! Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic

22.06.2022, 10:48
FOTO / Carmen Negoiță e top în costum de baie! Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic
FOTO / Carmen Negoiță e top în costum de baie! Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic

Carmen Negoiță atrage imediat atenția, oriunde își face apariția. Posesoarea unei siluete de vis și a unui trup cu forme mai mult decât apetisante, vedeta este o prezență plină de senzualitate. În costum de baie, Carmen Negoiță arată de-a dreptul spectaculos, făcând furori cu fotografiile pe care le postează în mediul online.

În cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul său de socializare, Carmen Negoiță apare în costum de baie la plajă.

Fie că poartă costum de baie întreg sau din două piese, aceasta are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

Carmen Negoiță e top în costum de baie!  Atrage toate privirile cu formele sale

Trupul său cu forme apetisante și silueta fără reproș atrag toate privirile la plajă. Este trecută de 40 de ani, dar este într-o formă fizică de invidiat.

De altfel, imaginile cu Carmen Negoiță în costum de baie sunt foarte apreciate de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Cu ce se ocupă Carmen Negoiță

Carmen Negoiță are blog și este femeie de afaceri.

„Pe lângă partea de blog, mai am două bussines- uri împreună cu mama şi sora mea. Unul de mâncare sănătoasă, Rawyal, şi o firmă de acoperitori de sol. Încerc să mă implic şi acolo, cât de mult pot. Dar, din păcate, ziua are doar 24 de ore şi mai trebuie să şi dormim. Glumesc.

În afară de asta, mai ţin cursuri de healthy fast cooking în companii. Viaţa mea este extrem de diversă, agitată şi interesantă. Chiar dacă pe social media ajunge foarte puţin. Dacă aş posta non-stop, nu aş mai avea timp să fac şi altceva, să trăiesc”, a povestit Carmen Negoiță pentru okmagazine.ro.

Carmen Negoiță a fost măritată cu Ionuț Negoiță

Carmen Negoiță a fost căsătorită cu Ionuț Negoiță, de care a divorțat în urmă cu 11 ani. Din mariajul lor au rezultat doi copii. În prezent, Carmen Negoiță are o relație cu Cătălin Boboc, care activează în zona politică și este secretar de stat la Ministerul Muncii. La emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, unde este concurentă, Carmen Negoiță a anunțat că se mărită.

Carmen Negoiță a povestit cum a fost cerută în căsătorie de actualul ei partener. “Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: ”Vrei să fii iubita mea toată viața?”. Sunt foarte fericită în plan personal“, a spus aceasta.

Carmen Negoiță a făcut declarații despre fosta ei căsnicie cu Ionuț Negoiță: ”În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”.

citește și...