FOTO / Carmen Grebenișan și-a etalat formele. Ce reacții au avut cei care au văzut-o

03.05.2021, 12:44
FOTO / Carmen Grebenișan și-a etalat formele. Ce reacții au avut cei care au văzut-o
FOTO / Carmen Grebenișan și-a etalat formele. Ce reacții au avut cei care au văzut-o

Carmen Grebenișan și-a etalat formele în costum de baie. Reacțiile celor care au văzut-o nu au întârziat să apară.

Vloggerița Carmen Grebenișan și-a arătat formele în costum de baie de culoare neagră. Aceasta este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate. De altfel, în ultima perioadă de timp, vedeta a publicat, în mediul online, mai multe fotografii în care apare în costum de baie, dar și în lenjerie intimă.

Internauții au reacționat imediat după ce Carmen Grebenișan s-a lăsat fotografiată în costum de baie.  ”Sexy și minunată”, ”Nu-i rău, nu-i rău”, ”Superbă”, ”Sexy ești”, ”Super frumoasă”, ”Șmecheră”, ”Ești o adevărată zână”, ”Ești purt și simplu minunată”, i-au transmis fanii lui Carmen Grebenișan.

Ce a spus Carmen Grebenișan despre operațiile estetice

Carmen Grebenișan a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le are în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Am o singură intervenție majoră, ce a presupus anestezie generală, implantul de sân. În rest, sunt intervenții minim invazive, toate fiind reversibile, nimic definitiv. În altă ordine de idei, trebuie refăcute o dată la câteva luni. Așa că toată viața cred că voi avea grijă de mine și mă voi folosi de aceste intervenții în avantajul meu. Consider că înseamnă grijă față de propria persoană, iar atâta timp cât sunt făcute cu bun gust, eu chiar le susțin”, a spus ea.

Carmen Grebenișan a explicat și de ce a luat decizia de a-și topi acidul hialuronic din buze. ”Lumea poate să considere mereu ceea ce dorește, puțin îmi pasă de ce spun alții! Eu am sesizat faptul că am exagerat cu acea intervenție, pentru că m-am uitat în oglindă, și nu pentru că mi-au spus alții asta. Am decis să dizolv tot ceea ce aveam, iar apoi am revenit cu o cantitate foarte mică în zona buzelor, care consider că e mult mai potrivită pentru fizionomia mea. Nu mă mai afectează de foarte mult timp răutățile din social media, a fost o decizie proprie, neinfluențată de altcineva”, a afirmat ea.

Carmen Grebenișan a participat la ”Asia Express”

Carmen Grebenișan și prietena ei, Alina Ceușan, au făcut echipă la show-ul de televiziune ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1.  Alina Ceușean a vorbit despre prietenia dintre ea și Carmen Grebenișan într-un interviu pe care l-a acordat pentru life.ro.

”Am foarte puține prietene, le pot număra pe degetele de la o mână. Carmen este, într-adevăr, cea mai bună prietenă și va rămâne acolo pentru totdeauna. Lucrurile între noi decurg foarte natural, avem perioade când ne vedem la două-trei săptămâni și e ok… Așa trebuie să fie o prietenie, cred. Nu trebuie să suni în fiecare zi, nu trebuie să ieși în fiecare zi, iar toate prietenele mele care au avut nevoie de acest gen de atenție, nu mai sunt acolo”, a afirmat Alina Ceușan.

”Consider că prietenia înseamnă altceva, că dacă te sun la 2:00 noaptea că am nevoie de tine, vei sări și la fel voi face și eu pentru tine. Sora mea îmi este confidentă și de mare, foarte mare ajutor cu multe lucruri și am mare încredere în ea. Apoi sunt mama, rudele, dar dacă mă întrebi de ies la cafele cu prietenele, trebuie să-ți spun că nu. Nu am timp să ies la cafele. Ori de câte ori mă sună cineva să ieșim, lucrez ceva și nu pricep cum de alții nu folosesc acel timp irosit pentru un alt proiect, sau pur și simplu, pentru a crea ceva”, a completat aceasta.

 

citește și...