FOTO. Carmen Grebenișan a fost cerută de soție! Fosta concurentă de la ‘Asia Express’ a primit inelul de logodnă. Cu cine se iubește

28.08.2020, 12:12
FOTO. Carmen Grebenișan a fost cerută de soție! Fosta concurentă de la 'Asia Express' a primit inelul de logodnă. Cu cine se iubește
Carmen Grebenișan a fost cerută de soție

Carmen Grebenișan a fost cerută de soție! Fosta concurentă de la ‘Asia Express’ a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Alex Militaru. Blondina a împărtășit cu fanii săi momentul neprevăzut.

Carmen Grebenișan urmează să se mărite! Celebra vloggeriță a fost cerută în căsătorie de bărbatul cu care formează un cuplu de câteva luni. De altfel, admiratorii ei nu au fost de acord cu relația sa și au criticat-o constant pentru alegere.

Carmen Grebenișan a fost cerută de soție

‘Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân’, ‘Nu este pentru tine. Meriți un băiat pe măsura ta. Parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…’, au fost o parte dintre mesajele răutăcioase la adresa iubitului său.

Cu toate acestea, Carmen Grebenișan a preferat să își continue relația cu Alex, iar acum au trecut la alt nivel. Cei doi s-au cuplat la scurt timp după ce blondina s-a întors de la ‘Asia Express’.

Cum a decurs cererea în căsătorie

Recent, Carmen Grebenișan a primit inelul de logodnă. Evenimentul s-a produs acasă la buna ei prietenă, Alina Ceușan. Viitoarea mămică a fotografiat momentul în care Carmen a fost cerută de soție. În imaginile postate pe Instagram, se vede cum Alex Militaru a așteptat-o așezat în genunchi, cu un buchet de flori în mână și inelul de logodnă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

? TOTALLY UNEXPECTED AAH YESSS

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) pe

Când s-au cunoscut

Carmen Grebenișan a vorbit despre relația cu actualul ei iubit. Ea a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste.

“Suntem din februarie împreună. Am nevoie de confortul ăsta, să știu că am o perosană lângă mine. Lucrurile au avansat într-un mod destul de alert”, a explicat Carmen Grebenișan.

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Carmen Grebenișan a spus că l-a cunoscut pe actualul ei iubit încă de când avea o relație cu fostul ei partener.

”Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a dezvăluit Carmen Grebenișan, citată de spynews.ro.

citește și...