Carmen Grebenișan, reacție nervoasă după ce fanii l-au criticat pe iubitul ei! Blondina și-a ieșit din minți

28.06.2020, 23:02
Carmen Grebenișan, reacție nervoasă după ce fanii l-au criticat pe iubitul ei! Blondina și-a ieșit din minți
Carmen Grebenișan, reacție nervoasă după ce fanii l-au criticat pe iubitul ei! Blondina și-a ieșit din minți

Carmen Grebenișan a avut o reacție nervoasă pe rețelele de socializare, după ce fanii virtuali l-au criticat pe iubitul ei. Fosta concurentă de la ‘Asia Express’ se iubește de câteva luni bune cu un bărbat mai mic decât ea ca vârstă. Pentru a le arăta tuturor că este fericită, blondina a publicat pe Instagram mai multe imagini cu noul său partener.

Carmen Grebenișan și-a oficializat relația cu noul bărbat din viața sa! Din păcate, acest lucru a fost aspru criticat de internauți, care i-au transmis bloggeriței din Cluj numai mesaje răutăcioase la adresa bărbatului.

Mesaje dure din partea fanilor

Mulți dintre fani au considerat că cei doi nu se potrivesc deloc și că blonda ar trebui să se orienteze spre altceva. Mai mult de atât, unii i-au scris că iubitul ei este mult prea bătrân față de ea.

‘Mie nu îmi place genul lui de bărbat.. Nu mi se pare ca se potrivesc.. Dar dacă ea e fericita și se plac reciproc, asta e cel mai important’, ‘Nu va sta bine împreuna și e prea batran’, ‘Parca este din alt film pe langa tine’, au fost o parte dintre comentariile la postarea lui Carmen.

Carmen Grebenișan nu a rezistat și a avut o ieșire nervoasă la adresa fanilor virtuali, cărora le-a transmis un mesaj dur: ‘Da, stau cu el pentru pensie’. 

Iubitul ei este farmacist

Noul partener al lui Carmen se numește Alexandru Militaru și este de meserie farmacist.

„Iubitul meu este ok. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, declara Carmen la începutul anului.

Când bloggerița a decis să publice primele imagini cu tânărul, fanii au fost dezamăgiți că noul ei iubit nu este Florin Ristei. În timpul emisiunii de la Antena 1, se zvonea că blondina și Florin Ristei au avut o legătură sentimentală, însă ambii au negat orice speculație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Odessa

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) pe

citește și...