Carmen Grebenișan, detalii nebănuite despre actualul iubit. ”Nu a fost dragoste la prima vedere”

22.05.2020, 10:32
Carmen Grebenișan, detalii nebănuite despre actualul iubit. ”Nu a fost dragoste la prima vedere”
Carmen Grebenișan, detalii nebănuite despre actualul iubit. ”Nu a fost dragoste la prima vedere”

Carmen Grebenișan a vorbit despre relația cu actualul ei iubit. Ea a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste.

Carmen Grebenișan a rămas fără iubit după emisiunea ”Asia Express”. Însă la scurt timp, blonda a început o nouă relație, cu un tânăr care este mai mic decât ea și este farmacist.

“Suntem din februarie împreună. Am nevoie de confortul ăsta, să știu că am o perosană lângă mine. Lucrurile au avansat într-un mod destul de alert”, a explicat Carmen Grebenișan.

”Ne-am cunoscut în timp ce eram cu fostul meu prieten”

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Carmen Grebenișan a spus că l-a cunoscut pe actualul ei iubit încă de cânnd avea o relație cu fostul ei partener.

”Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a dezvăluit Carmen Grebenișan, citată de spynews.ro.

Ce spune despre eventualitatea de a avea un copil

La emisiunea ”Xtra Night Show”, Carmen Grebenișan a vorbit despre sarcina Alinei Ceușan, prietena ei, si despre posibilitatea de a deveni și ea mamă.

“La un moment dat am avut eu si Alina un gând, pueril. Dacă facem un copil, să-l facem deodată. Probabil o să apara un copil și la mine, cine știe”, a spus Carmen Grebenișan, potrivit a1.ro.

Cine este Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cool influencers din România, reușind să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri.

Carmen Grebenișan și-a deschis un blog personal în 2014, unde postează tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe. Are sute de mii de fani pe rețelele sociale – doar pe Instagram fiind urmărită de 440.000 de persoane.

Carmen Grebenișan a participat la cel de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu buna ei prietenă, Alina Ceușan.

citește și...