FOTO / Carmen Brumă, superbă în costum de baie. Vedeta și-a etalat trupul perfect în vacanță

02.05.2022, 10:42
FOTO / Carmen Brumă, superbă în costum de baie. Vedeta și-a etalat trupul perfect în vacanță
FOTO / Carmen Brumă, superbă în costum de baie. Vedeta și-a etalat trupul perfect în vacanță

Vedeta de televiziune Carmen Brumă, în vârstă de 44 de ani, face furori cu fiecare apariție a sa. Aceasta este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate și a unei siluete de invidiat. pe contul său de socializare, partenera de viață a prezentatoprului de televiziune Mircea badea a postat o fotografie din vacanța în Turciua, în care apare în costum de baie.

La 44 de ani, Carmen Brumă este impecabilă în costum de baie.

Vedeta de televiziune are o siluetă ireproșabilă, pe care și-a etalat-o recent la plajă, în vacanța petrecută în Turcia.

Carmen Brumă, superbă în costum de baie. Au curs laudele la adresa vedetei

Partea neplacuta a unei vacante reusite este ca se termina, a scris Carmen Brumă în dreptul fotografiei în care apare în costum de baie.

”Ce corp fain”, ”Superbă”, ”O doamnă prin excelență”, ”Toată admirația”, ”Tot respectul”, ”Splendidă și naturală”, ”Ești perfectă”, ”Bunăciune”, ”Ce-i frumos, e frumos. Fără cuvinte. Corp de invidiat”, au complimentat-o internauții pe Carmen Brumă.

Carmen Brumă: ”Ajung să-mi achizitionez în fiecare vară câte 6-7 costume de baie”

Carmen Brumă a mărturisit, pentru click.ro, că are o colecție impresionantă de costume de baie.

”O femeie nu are niciodată suficiente costume de baie! Nu știu dacă e un citat celebru dar mie mi se potrivește perfect. Ați văzut probabil din postările mele, de pe rețelele de socializare, că-mi place să-mi cumpăr în fiecare vară costume de baie noi, chiar dacă nu aș avea nevoie, iar cele din sezonul trecut nu sunt nici pe departe uzate. Evident că nu reușesc să mă opresc la unul sau două costume și, deși îmi promit că nu voi mai face asta, ajung să-mi achizitionez în fiecare vară câte 6-7 costume de baie! Și uite așa am ajuns la vreo 30 de bucăți strânse de-a lungul verilor trecute. Sunt convinsă că multe dintre voi, cele care mă urmăriți, aveți aceleași obiceiuri, de multe ori inutil costisitoare pentru bugetul personal”, a declarat vedeta TV.

Carmen Brumă  formează un cuplu cu Mircea Badea și are un copil

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului. Vedeta de televiziune a dat detalii despre fiul său și al lui Mircea Badea pentru revista Viva, dezvăluit ce reproșuri aud de la acesta, dar a explicat și cine este mai permisiv ca părinte dintre ea și partenerul său de viață.  ”Vlad e legat de amândoi într-un mod diferit. Sunt activităţi pe care preferă să le facă împreună cu mine, iar altele împreună cu Mircea”, a spus Carmen Brumă.

Întrebată ce reproșuri aud ea și Mircea Badea de la fiul lor, Vlad, Carmen Brumă a răspuns: ”Părinţii ăştia vin toată ziua cu pretenţii noi!”. Despre cine este mai permisiv cu copilul dintre ea și Mircea Badea, vedeta TV a explicat: ”Încercăm să ne împărţim şi aici rolurile. Nu cred că e bine pentru un copil să aibă un părinte răspunzător exclusiv cu „interdicţiile”, iar celălalt să fie eroul salvator. Nu avem o reţetă fixă, încercăm să menţinem un echilibru. E adevărat că tata cedează mai uşor atunci când vine vorba despre cumpărat ceva”.

citește și...