FOTO / Carmen Brumă și-a etalat silueta perfectă în vacanță. Ireproșabilă pe plajele din Dubai!

05.02.2021, 09:47
FOTO / Carmen Brumă și-a etalat silueta perfectă în vacanță. Ireproșabilă pe plajele din Dubai!
FOTO / Carmen Brumă și-a etalat silueta perfectă în vacanță. Ireproșabilă pe plajele din Dubai!

Carmen Brumă și-a etalat trupul cu forme perfecte pe plajele din Dubai.

Carmen Brumă, în vârstă de 43 de ani, are toate motivele de mândrie. Arată foarte bine și este într-o formă fizică de invidiat, după cum se poate observa și din câteva fotografii pe care vedeta le-a postat pe contul său de pe o rețea de socializare. Fotografiile au fost făcute în timpul vacanței pe care Carmen Brumă o petrece împreună cu partenerul ei de viață, Mircea Badea, și fiul lor, Vlad, în Dubai.

Carmen Brumă a fost o apariție spectaculoasă pe plajele din Dubai, acolo unde s-a fotografiat în diverse ipostaze, etalându-și asilueta impecabilă în costum de baie.

Carmen Brumă formează un cuplu cu Mircea Badea și are un băiețel

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

Carmen Brumă arată senzațional . Are 58 de kilograme și un trup foarte bine tonifiat. În ultima perioadă de timp, Carmen Brumă a postat în mediul online numeroase fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Vedeta de televiziune a fost întrebată ce părare are partenerul ei de viață, Mircea Badea, despre aparițiile ei sexy. ”Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta şi aşa a fost tot timpul. El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte (n.r. când s-a pozat sumar îmbrăcată în zăpadă) au fost făcute de o prietenă”, a explicat Carmen Brumă pentru click.ro.

Ce spunea Carmen Brumă despre meniul ei

Carmen Brumă este cunoscută ca fiind adepta stilului de viață cât mai sănătos și a practicării frecvente a sportului. Vedeta a oferit recent detalii despre meniul său.

”Îmi este greu să dau exemple pentru că nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta! Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse. În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine pâine cu humus etc”, a spus carmen Brumă

citește și...