Replica lui Carmen Brumă după ce a fost criticată că și-a arătat posteriorul. ”Vreau să-l postez din nou… și din alt unghi”

10.02.2020, 14:43
Replica lui Carmen Brumă după ce a fost criticată că și-a arătat posteriorul. ”Vreau să-l postez din nou... și din alt unghi”
Replica lui Carmen Brumă după ce a fost criticată că și-a arătat posteriorul. ”Vreau să-l postez din nou... și din alt unghi”

Carmen Brumă a replicat după ce s-a comentat pe marginea celei mai recente imagini pe care aceasta a postat-o în mediul online.

Carmen Brumă a stârnit numeroase comentarii după ce s-a pozat cu posteriorul la vedere, în timp ce alerga prin zăpadă.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am zis ca nu ma ridic de pe banca pana cand se topeste zapada dar m-am razgandit ? ! #snow #weekendgetaway

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

După ce s-a comentat intens pe marginea apariției sale, Carmen Brumă a decis să dea replica în mediul online.

”Acum că văd atât de multă lume preocupată de fundul meu, mă duc să-l mișc puțin, dar mă întorc ? în forță ?! PS. “Dezbaterile” provocate de postarea anterioară mă determină să vreau să-l postez din nou… și din alt unghi?”, a transmis vedeta.

Fanii i-au transmis numeroase mesaje de susținere și au complimentat-o pentru felul în cre arată:

”Invidia este mare! Ești superbă, tu și fundul tău!”, Iar s-au isterizat soțiile și mamele din România? Bun”, ”În locul tău aș face la fel. Când ai cu ce, de ce nu????”, ”Și nu-l postezi din nou? De data asta în mișcare, slow mo dacă se poate!”, ”femeile, frustrate fiind, dau replici acide pentru că doar atât pot face, ambiție nu au să-și modeleze corpul în felul acesta”.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

citește și...