FOTO / Carmen Brumă revine la TV. La ce emisiune va apărea și la ce post

15.01.2022, 11:26
FOTO / Carmen Brumă revine la TV. La ce emisiune va apărea și la ce post
FOTO / Carmen Brumă revine la TV. La ce emisiune va apărea și la ce post

Carmen Brumă şi Ana Barbu se alătură echipei ”MediCOOL”, în cel mai nou sezon al emisiunii care va avea premiera în curând, la postul de televiziune Antena 1. Împreună cu gazda emisiunii, dr. Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni), şi cu dr. Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală), Carmen Brumă (autor programe de slăbit) şi Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor) îşi propun să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate.

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a declarat Carmen Brumă.

„Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi. Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări. Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor. În fiecare săptămână, aceştia, alături de invitaţii săi, medici din diverse specializări vor discuta o serie de subiecte legate de sănătate şi răspund întrebărilor venite de la telespectatori.

Carmen Brumă are un băiețel cu Mircea Badea

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumăp și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului.

 

citește și...