FOTO / Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus. ”M-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală, în speranța că o să mă îmbolnăvesc și că, dacă o să merg la spital, o să slăbesc cu siguranță”

27.08.2022, 10:54
FOTO / Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus. ”M-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală, în speranța că o să mă îmbolnăvesc și că, dacă o să merg la spital, o să slăbesc cu siguranță”
FOTO / Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus

Carmen Brumă, în vârstă de 45 de ani, a făcut dezvăluiri neașteptate despre lupta sa cu kilogramele în plus. Cu ani în urmă, vedeta a avut de tres din cauza greutății. ”M-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală, în speranța că o să mă îmbolnăvesc și că, dacă o să merg la spital, o să slăbesc cu siguranță”, a povestit vedeta.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului.

Carmen Brumă a fost invitată la podcastul ”Te ascult”, realizat de Ilinca Vandici, unde a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre lupta sa cu kilogramele în plus, pe care a dus-o cu ani în urmă.  Acum afișează o siluetă de invidiat, însă cu ani în urmă a avut de tras din cauza greutății. Când avea 16 ani, tatăl lui Carmen Brumă a primit un post de atașat militar la Moscova, motiv pentru care familia s-a mutat în Rusia. În urrma schimbărilor, Carmen Brrumă a trecut printr-o depresie și și-a găsit refugiul în mâncare.

Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus. ”M-am trezit peste noapte cu 37 spre 40 de kilograme în plus”

„Fără să simt, m-am trezit peste noapte cu 37 spre 40 de kilograme în plus. Plecând de la Miss Boboc, depresia s-a adâncit. Am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbire, am fost sus, jos. Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi… (…) E o traumă, da. Din fericire, am reușit să o transform într-o chestie pozitivă. Toată suferința m-a modelat. Asta m-a șlefuit și m-a făcut omul de azi. Simt asta este menirea mea”, a detaliat Carmen Brumă la podcastul respectiv, notează revista Unica.

 

”Un alt episod dur a fost când m-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală, în speranța că o să mă îmbolnăvesc și că, dacă o să merg la spital, o să slăbesc cu siguranță. După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. Am început să citesc și am încercat să mă autoevaluez, să mă cunosc, să-mi dau seama că este un maraton, nu un sprint… (…) Eu nu mi-am dorit să devin nutriționist, pur și simplu am trăit o poveste, am simțit nevoia să o spun, am învățat cum și restul a venit de la sine. Apoi am constatat că-mi place foarte mult, că mă întregește, că e lucrul pentru care am fost făcută”, a mai spus Carmen Brumă.

citește și...