FOTO / Carmen Brumă, despre aparițiile sale în costum de baie. ”După 40 de ani am primit mult mai multe propuneri decât am primit la 20-30 ani”

22.05.2021, 13:04
FOTO / Carmen Brumă, despre aparițiile sale în costum de baie. ”După 40 de ani am primit mult mai multe propuneri decât am primit la 20-30 ani”
Carmen Brumă, despre aparițiile sale în costum de baie. ”După 40 de ani am primit mult mai multe propuneri decât am primit la 20-30 ani”

Carmen Brumă a mărturisit că după vârsta de 40 de ani a primit mai multe propuneri de a poza în costum de baie sau în lenjerie decât atunci când avea 20-30 de ani.

La 44 de ani, Carmen Brumă are o siluetă de invidat și un trup foaerte bine tonifiat. Vedeta apare tot mai des în ipostaze sexy în diverse fotografii pe care le postează în mediul online. De altfel, aceasta a mărturisit că după vârsta de 40 de ani a primit numeroase propuneri de a poza în costum de baie sau lenjerie decât pe vremea când avea 20-30 de ani. ”Surprinzător, după 40 de ani am primit mult mai multe propuneri de a poza sau a fi imagine pentru costume de baie/lenjerie decât am primit la 20-30 ani”, a declarat Carmen Brumă pentru okmagazine.ro.

Întrebată despre neliniștile legate de înaintea în vârstă, Carmen Brumă a afirmat: ”Orice om conştient are nelinişti, întrebări, gânduri fireşti legate de trecerea timpului. George Pruteanu, pe care am avut norocul de a-l avea invitat într-o emisiune, mi-a zis o chestie care sintetizează foarte bine înaintarea în vârstă: „Bătrâneţea începe de când începi să te temi de ea.“ Legat de intervenţiile estetice în 2021 e ca şi când m-ai întreba dacă am un chibrit la dispoziţie pentru a face focul, îl folosesc sau prefer să ciocnesc două pietre până obţin o scânteie. Eu prefer chibritul…”.

Carmen Brumă formează un cuplu cu Mircea Badea și are un băiețel

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

În ultima perioadă de timp, Carmen Brumă a postat în mediul online numeroase fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Vedeta de televiziune a fost întrebată ce părare are partenerul ei de viață, Mircea Badea, despre aparițiile ei sexy. ”Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta şi aşa a fost tot timpul”, a explicat Carmen Brumă pentru click.ro.

citește și...