FOTO / Carmen Brumă dă detalii despre cum a reușit să fie într-o formă fizică de invidiat. ”Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc”

14.12.2022, 11:22
FOTO / Carmen Brumă dă detalii despre cum a reușit să fie într-o formă fizică de invidiat. ”Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc”
Carmen Brumă dă detalii despre cum a reușit să fie într-o formă fizică de invidiat

Vedeta de televiziune Carmen Brumă, în vârstă de 45 de ani, a dat detalii despre cum  a reușit să ajungă la o formă fizică de invidiat. De multă vreme, aceasta a ales un stil de viață sănătos și face foarte mult sport. ”Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc”, a povestit partenera de viață a lui Mircea Badea.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului.

Carmen Brumă este într-o formă fizică de invidiat. De mulți ani, aceasta este adepta unui stil de viață cât se poate de sănătos și face foarte mult sporrt. Despre cum a reușit să ajungă să fie într-o formă fizică de invidiat a dat  Carmen Brumă detalii pentru click.ro.

Carmen Brumă dă detalii despre cum a reușit să fie într-o formă fizică de invidiat. ”Mă jucam cu îngrășat-slăbit”

”În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm”, a explicat Carmen Brumă.

 


„Prefer să mă trezesc la 5 dimineața și fac 15-20-30 de minute maxim de sport, atât cât pot, ca să am energie pe tot parcursul zilei. Acesta este unul dintre motivele, de fapt, pentru care eu fac sport. Mă interesează să-mi mențin și forma fizică, dar mă intersează mai mult că îmi dă energie. Unii beau cafeaua la prima oră sau energizante, pe mine sportul mă pune pe direcție și îmi da adrenalina aceea de care am nevoie la început de zi. Am o mini sală de sport acasă, cu minimum de echipament. Eu sunt de părere că poți să faci sport fără nici un fel de echipament, doar cu propria greutate. Vorbim aici despre menținere și nu despre performanță”, a adăugat vedeta.

citește și...