FOTO / Cântărețul Liviu Teodorescu s-a căsătorit. ”Dar măcar te-am trecut pe numele meu”

05.07.2021, 12:28
FOTO / Cântărețul Liviu Teodorescu s-a căsătorit. ”Dar măcar te-am trecut pe numele meu”
FOTO / Cântărețul Liviu Teodorescu s-a căsătorit. ”Dar măcar te-am trecut pe numele meu”

Liviu Teodorescu formează un cuplu de foarte mulți ani cu Iulia. Din acest weekend, cântărețul este un bărbat însurat. În data de 3 iulie, Liviu Teodorescu s-a cununat cuvul cu iubita sa din liceu. Cântărețul a dat publicității, pe contul său de socializare, mai multe fotografii de la evenimentul important care a avut loc în viața sa.

Liviu Teodorescu şi Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani. Iulia Iacob este din Constanţa şi a reuşit să îl cucerească pe Liviu Teodorescu încă din anii de școală. Au fost colegi la acelaşi liceu.

Sâmbătă, 3 iulie 2021, Liviu Teodorescu și Iulia s-au cununat civil.

Cântărețul Liviu Teodorescu s-a căsătorit. ”Nu mai e nimic al meu, ci va fi al nostru”

Pe contul său de Instagram, Liviu Teodorescu a dat publicității mai multe fotografii de la importantul eveniment din viața sa și a Iuliei.

”Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna ❤️”, este mesajul transmis de artist.

Ce spunea Liviu Teodorescu despre cererea în căsătorie

Artistul a vorbit, în urmă cu ceva timp,  despre cererea în căsătorie la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars.

”Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, a declarat Liviu Teodorescu.

 

citește și...