FOTO / Elena Gheorghe a fost nașă de cununie. Ce ținută provocatoare a ales artista

29.09.2020, 14:58
FOTO / Elena Gheorghe a fost nașă de cununie. Ce ținută provocatoare a ales artista
FOTO / Elena Gheorghe a fost nașă de cununie. Ce ținută provocatoare a ales artista

Cântăreața Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, au fost nași de cununie pentru un cuplu, în weekend-ul care a trecut. Artista a ales o ținută foarte sexy pentru eveniment.

În weekend, Elena Gheorghe și partebnerul ei de viață, Cornel Ene, au fost părinți spirituali pentru un cuplu de tineri. La eveniment, cântăreața a fost o apariție extrem de elegantă, dar și foarte provocatoare.  Nașa Elena Gheorghe a ales o salopetă de culoare neagră, decupată în zona abdomenului, care i-a venit ca turnată pe silueta perfectă și i-a pus în valoare formele.

”Nași pentru Elena si David, suflete pereche? Amelie un pic suparată că n-a semnat și ea:) Vremea a ținut cu iubirea?, a spus artista.

Vedeta a comentat și pe marginea faptului că, în ultima perioadă de timp, a făcut mai multe fotografii ca niciodată alături de partenerul său de viață.

”Anul ăsta cred că am făcut cele mai multe fotografii împreună… cât n-am făcut în 15 ani de când suntem împreună. Și asta pentru că lui nu-i place să fie pozat dar când ești naș, n-ai încotro?”, a spus Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsrezecelea.

Cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. În data de 30 iulie 2020, artista a sărbătorit mai multe momente importante din viața sa. A împlinit 35 de ani, 15 ani de relație și nouă ani de la logodna cu cel care i-a devenit partener de viață.

citește și...