FOTO / Cântăreața Mira, într-un costum de baie ultradecupat! Artista înfierbântă imaginația oricui

12.02.2022, 10:41
FOTO / Cântăreața Mira, într-un costum de baie ultradecupat! Artista înfierbântă imaginația oricui
FOTO / Cântăreața Mira, într-un costum de baie ultra decupat! Artista înfierbântă imaginația oricui

Cântăreața Mira, în vârstă de 26 de ani, s-a afișat în mediul online într-un costum de baie ultradecupat, într-o imagine dintr-o vacanță petrecută într-o destinație exotică. Artista, pe numele său real Mara Mirabela Cismaru, înfierbântă imaginația oricui o privește cu formele sale mai mult decât apetisante.

Cântăreața Mira și-a încântat prietenii virtuali cu cele mai recenrte fotografii publicate pe contul ei de socializare.

Artista a postat mai multe imagni din vacanța într-o destinație exotică, în care apare într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese, ultradecupat, care îi scoate în evidență formele mai mult decât atrăgătoare.

Cântăreața Mira, într-un costum de baie ultradecupat! E bine, bine de tot!

Fotografiile cu Mira au atras imediat atenția celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, care au apreciat ipostaza în care a pozat artista.

”Super prințesă frumoasa”, ”Esti tare frumoasa, ca o printesa”, ”Ești foarte frumoasa”, ”Cea mai frumoasă”, ”E de vis, nu e o exagerare”, ”Superbă!!”, ”Arati superb”, ”Ești extrem de frumoasă, arăți superb!”, ”Ești o frumoasă”, ”magnfică”, ”Frumos costum”, ”minunată”, ”Ești bine, bine de tot”, i-au trransmis internauții cântăreței Mira.

Cine este Mira

Maria Mirabela Cismaru s-a născut în data de 12 martie 1995 la Rovinari și este cunoscută sub numele de scenă Mira. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente ”Vocea României”, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga. Mira și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul ”Vocea României”. După participarea la ”Vocea României”, Mira și-a construit o carieră muzicală de succes și a lansat numeroase piese.

Mira s-a făcut remarcată și la concursurile de frumusețe. În decembrie 2011, ea a câștigat concursul Miss Crăciunița din Rovinari. În septembrie 2017 artista a trecut printr-un moment extrem de dificil. , Mira și băieții de la DJ Project au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc în județul Vâlcea.

citește și...