FOTO / Ioana Filimon, demențială în costum de baie. Nu degeaba a fost Miss!

07.06.2020, 10:21
FOTO / Ioana Filimon, demențială în costum de baie. Nu degeaba a fost Miss!
FOTO / Ioana Filimon, demențială în costum de baie. Nu degeaba a fost Miss!

Ioana Filimon este spectaculoasă în costum de baie. Tânăra are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

Ioana Filimon s-a afișat în costum de baie în fața fanilor săi din mediul online. Vedeta și-a expus formele perfecte, iar prietenii virtuali au fost mai mult decât încântați să o vadă astfel.

Ioana Filimon este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate, pe care știe foarte bine cum să le pună în valoare.


”Cea mai frumoasă fată”, ”Superbă”, Deosebit de frumoasă”, ”Tu ești soare”, ”Tu ai propria ta lumină și căldură în sufletul acela frumos”, au complimentat-o cei care o urmăresc în mediul online.


Miss România 2016

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate ăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului.

A participat la show-ul ”Ferma”

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune.

„Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic. Oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma”, spunea înainte de a intra în reality-show.

Complexată de buze

Ioana Filimon a mărturisit că a avut un complex legat de buzele ei și că era poreclită ”Buzuca”. Tânăra a dezvăluit că are o singură operație estetică, la bust.

“Sunt Ioana Filimon și buzele mele sunt naturale. Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara. Am studiat Facultatea și Masterul în Protecția și Ingineria mediului. M-am mutat în București după ce am câștigat Miss România 2016.

Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea ”Buzuca” sau ”Buzoasa”. După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni.

Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat”, spunea vedeta.

citește și...