FOTO / Când va fi difuzat noul sezon al show-ului ”iUmor”

27.01.2021, 12:27
FOTO / Când va fi difuzat noul sezon al show-ului ”iUmor”
FOTO / Când va fi difuzat noul sezon al show-ului ”iUmor”

”iUmor ”10 se anunță deja a fi unor complet neașteptat, iar de acest lucru s-au convins încă din prima zi de filmări chiar și jurații și prezentatorii. Noul sezon va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Primii sosiți, prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea, au descoperit în prima zi de filmări că întreaga lor cabină s-a transformat într-un spațiu de joacă în toată regula! Mese de foosball, coș de baschet, jocuri de societate, kendama și un joc video clasic, din timpurile copilăriei, vor fi toate la dispoziția lor pentru a se relaxa alături de jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

”Ce tareeee! Adică noi aici, în paradisul acesta stăm?! 999.000 de jocuri! S-ar putea să nu mai filmăm nimic!”, a spus râzând Șerban, în timp ce Dan Badea a testat coșul de baschet. ”De când mi-am dorit așa ceva! E cel mai bun lucru care s-a întâmplat la iUmor! Dar trebuie să le și păstrăm așa”, a spus Mihai Bendeac, temându-se că în timpul jocurilor, noile lor ”spații de joacă” ar putea avea de suferit.

Cum pot fi votați concurenții de la ”iUmor”

Cel de-al zecelea sezon ”iUmor”, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...