Ce face Andrei Ungureanu după ce a câștigat ‘iUmor’, sezonul 9! Cum are de gând să cheltuiască marele premiu

04.01.2021, 14:11
Ce face Andrei Ungureanu după ce a câștigat 'iUmor', sezonul 9! Cum are de gând să cheltuiască marele premiu
Ce face Andrei Ungureanu după ce a câștigat 'iUmor', sezonul 9!

Andrei Ungureanu, ‘omul cu Tourette’, a reușit să câștige marele premiu de 20.000 de euro la iUmor.

Tânărul din Miercurea Ciuc a ținut să demonstreze că poate duce o viață normală, deși suferă de o tulburare neurologică.

Într-un interviu pentru Click!, Andrei Ungureanu a povestit ce are de gând să facă cu cei 20.000 de euro de la iUmor.

Ce va face cu marele premiu

foto: Antena 1

‘În timpul difuzării eu eram live cu comunitatea de pe Twitch și Youtube, ne uitam împreună, toți eram emoționați, mai ales eu! Nimeni nu mai avea răbdare, mai ales în momentul în care trebuia să aflăm câștigătorul. Când mi-am auzit numele, am avut un șoc, am trăit niște sentimente pe care nu le pot descrie. Toți oamenii care se uitau au început să mă felicite și cred că am plâns vreo 20 de minute.

În primul rând vreau să mă ocup de dantură, deoarece am avut probleme cu dinții deja de mult timp. M-am gândit și să donez o parte de bani. Aș dori să îmi cumpăr o mașină, nu prea scumpă, dar cât să mă ducă din punctul A în punctul B și, desigur, accesorii și componente pentru a face videoclipuri și conținut de calitate’, a mărturisit câștigătorul ‘iUmor’, sezonul 9, pentru Click! 

Cât despre planurile de viitor, Andrei Ungureanu a spus că și-ar dori ca pandemia de coronavirus să se termine mai repede, pentru a se apuca iar de stand-up.

‘Abia aștept să se termine pandemia, deoarece am în plan să mă apuc de stand-up cum trebuie și să încep să fac turnee prin țară, ceea ce mi-am dorit de foarte mult timp. Voi continua, desigur, să creez conținut pentru Youtube și Tiktok și, dacă vor apărea colaborări, o fac cu mare plăcere’, a mai adăugat acesta.

Cum i s-a declanșat sindromul Tourette

Andrei Ungureanu a explicat că sindromul s-a declanşat în copilărie, din cauza unor traume suferite.

‘Mi s-a declanşat şi pentru că mama a plecat din ţară, dar şi după o sperietură pe care am tras-o din cauza unui prieten. Există un moment declanşator. Dacă eu aş avea un copil, există un risc de 50% să aibă şi el acest sindrom. Părinţii mei n-au avut, iar asta e ciudat. Mama îşi mişcă piciorul des, dar nu cred că e Tourette. Nici nu ştiu rude mai îndepărtate care să fi avut. Asta e ciudat la mine’, povestea Andrei, într-un interviu pentru Adevarul.ro.

citește și...