FOTO / Când începe cel de-al cincilea sezon al show-ului matrimonial ”Mireasa”

15.01.2022, 15:27
FOTO / Când începe  cel de-al cincilea sezon al show-ului matrimonial ”Mireasa”
FOTO / Când începe cel de-al cincilea sezon al show-ului matrimonial ”Mireasa”

Reality show-ul matrimonial ”Mireasa” revine la postul de televiziune Antena 1 cu un nou sezon. Astfel, începând din 22 ianuarie, de la 13:30, la Antena 1, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a reuși să-și gâsească sufletul pereche.

“Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii. Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, a declarat Simona Gherghe, modereatoarea emisiunii matrimoniale.

Show-ul ”Mireasa” va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Emisiunea moderată de Simona Gherghe este pregătită să rescrie o nouă poveste despre sinceritate, devotament și iubire, într-o casă care a găzduit multe suflete pereche.

Când începe cel de-al cincilea sezon al show-ului matrimonial ”Mireasa” . Ela și Petrică au câștigat sezonul 4

În cel de-al patrulea sezon al reality show-ului de la Antena 1, cei de acasă au decis că marii câștigători sunt Ela şi Petrică. De-a lungul întregului sezon, cei doi au reuşit să facă faţă cu brio tuturor problemelor întâmpinate în competiţie, iar în prezent au o relaţie sudată. Cei doi indrăgostiţi au părăsit casa ”Mireasa” cu marele premiu, de 40.000 de Euro şi, cel mai important, au plecat acasă formând o familie. Imediat după ce au aflat că ei sunt marii câştigători, cei doi au mărturisit că din banii câştigaţi intenţionează să îşi achiziţioneze o casă. Locul secund în competiţia de la Antena 1 a fost ocupat de cuplul Raluca şi Ion, în vreme ce pe locul al treilea s-au clasat Ana şi Alex. Maria şi Marius nu s-au căsătorit în cadrul emisiunii, cei doi mărturisind că nu au dorit să facă acest lucru sub presiunea competiţiei.

Începând din 22 ianuarie, la Antena 1, o nouă serie de concurenţi, însoţiţi de cele mai apropiate persoane din vieţile lor, vor porni într-o aventură de zile mari. Tineri dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii. Cum vor evolua relaţiile dintre ei, telespectatorii vor putea urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală ”Mireasa”, de la ora 13:30, la Antena 1.

citește și...