FOTO / Biu Marquetti, cubaneza care a făcut carieră în România. Fosta solistă a trupei Mandinga are o poveste de viață incredibilă

22.09.2020, 09:58
FOTO / Biu Marquetti, cubaneza care a făcut carieră în România. Fosta solistă a trupei Mandinga are o poveste de viață incredibilă
FOTO / Biu Marquetti, cubaneza care a făcut carieră în România. Fosta solistă a trupei Mandinga are o poveste de viață incredibilă

Biu Marquetti, în vârstă de 45 de ani, este o cubaneză care a reușit să își facă o carieră în România, unde a venit în urmă cu 14 ani.

Biu Marquetti este o prezență exotică în peisajul showbiz-ului românesc. Originară din Cuba, artista a venit în România în urmă cu 14 ani, în anul 2006.

Biu Marquetti devenit cunoscută publicului din România după ce a fost solista trupei Mandinga. După separarea de trupă, Biu Marquetti a ales cariera solo. În plan personal, Biu Marquett este mamă unei fete care se numește Lienlysbell, care se află în Cuba, unde studiază medicina.

”…Perioada Mandinga a fost o experiență foarte frumoasă, dar a fost o etapă… Când eram în trupă, ei nu vorbeau română, doar spaniolă. Am început să vorbesc românește după un an”, a spus ea într-un interviu.

Vedeta a participat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, unde a reușit să îi impresioneze pe cei tyrei chefi și să ia trei cuțite cu o rețetă de friganele cubaneze.

La emisiunea, Biu Marquetti a dat câteva detalii despre viața sa.

”În România am ajuns în 2006, de 14 ani… Viața în Cuba acum este foarte grea, din păcate. Cu tot ce se întâmplă, cu embargou, cu sărăcie, dar noi nu am uitat să zâmbim și de asta îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut acolo. Dar din păcate trebuie să ieșim ca să ne putem ajuta familia.

În Cuba, am familie mare, am zece măturși, am o fată de 19 ani, verișori. Fata mea a venit aici din 2015 încoace aproape în fiecare an. Nu a vrut să plece de acolo. Momentan. Până acum cinci luni,. când a zis că vrea cu mine. Și acum mă pregătesc. Noi suntem foparte apropiate șio am încercat mereu să fiu alături de ea de câte ori a avut nevoie. Este o fatpă foarte recunoscătoare vizaci de mine și îi mulțumesc. Mi-e dor de ea în fiecare zi, dar o să fie cu mine”, a povestit ea.

Fiica lui Biu Marquetti

Biu Marquetti a făcut facultatea de Drept și  armata

Biu Marquetti a dezvăluit că a fost pasionată de muzică încă de când era mică, dar cu toate acestea a urmat cursurile facultății de Drept.

”Fac muzică de la patru ani, dar am făcut Facultatea de Drept. Și după aia am făcut școala de muzică și armata. Am învățat să trag cu arma. Da, am făcut armata. Sunt din Havana”, a mai spus cântăreața.

citește și...