FOTO / Solista trupei Mandinga, demențială în costum de baie. Frumusețe latino pe plajă!

15.08.2020, 09:58
FOTO / Solista trupei Mandinga, demențială în costum de baie. Frumusețe latino pe plajă!
FOTO / Solista trupei Mandinga, demențială în costum de baie. Frumusețe latină pe plajă!

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este o frumusețe latină care atrage toate privirile oriunde își face apariția.

Barbara Isasi nu este doar o artistă cu o voce bună, ci și o apariție extraordinară. Cu origini latine, solista tupei Mandinga atrage toate privirile oriunde merge cu frumusețea ei. Este posesoarea unui trup cu forme aproape perfecte și cu o siluetă de vis.

De altfel, fotografiile în care aceasta pozează în costum de baie fac ravagii în rândul admiratorilor artistei, deloc puțini la număr.

”Wow, o adevărată sirenă”, ”Ești atât de frumoasă”, ”senzuală și frumoasă”, ”Perfectă”, ”Super sexy”, ”Ești frumoasă ca o sirenă”, se întrec internauții în laude la adresa senzualei Barbara Isasi.

”Dintotdeauna am trăit cu părinții mei la Madrid și dintr-o dată am plecat definitiv”

Într-un interviu pentru revista Unica, Barbara Isasi povestea cum a fost să plece de la madrid și să ajungă în România.

”Pot spune că decizia de a pleca de acasă și de a mă muta într-o țară cu totul diferită, în care se vorbește altă limba și sunt oameni noi, a fost cea mai importantă decizie din viața mea. Dintotdeauna am trăit cu părinții mei la Madrid și dintr-o dată am plecat definitiv. Am ieșit afară din casă și din țară. Însă, deși nu aș regreta niciodată această decizie, a fost foarte greu înainte de a veni aici. I-am cunoscut pe băieții de la Mandinga când am venit prima oară în România. Faptul că au fost foarte drăguți, m-a ajutat foarte mult.

Încerc să văd partea plină a paharului, deși această experiență a mutării de lângă cei dragi a fost destul de grea. Îmi place schimbarea – îmi plac limbile străine, iar România nu este atât de departe de Spania, și cumva, aceste lucruri m-au motivat foarte mult. Astăzi pot spune că sunt extrem de recunoscătoare pentru că Mandinga și publicul român m-au primit cu brațele deschise și multă dragoste. Mă bucur că am venit aici!”, explica artista.

Cum s-a acomodat în România

”De fapt, m-am acomodat ușor în România datorită trupei Mandinga, care m-a primit atât de frumos în „familie”. Fiind departe de familia mea, de prietenii mei și de locurile în care am copilărit, nu a fost foarte plăcut inițial, dar știam că urmează să lucrez la ceea ce mi-am dorit cu adevărat. Este uimitor să ai pasiuni și să îți atingi obiectivele, să fii solista unei trupe atât de talentate și respectate precum Mandinga. Sunt suficiente toate lucrurile astea pentru a zâmbi n fiecare zi.

Evident, am și perioade mai grele în care nu pot să zbor de fiecare dată să-mi văd părinții și prietenii și să îi îmbrățișez, iar skype-ul îmi rămâne singura opțiune. Cred că cea mai grea perioadă pentru mine este iarna. Iubesc sezonul cald, soarele și temperaturile ridicate. Sunt, cu siguranță, „sangre caliente””, mai spunea solista de la Mandinga.

citește și...