Ce a fost cel mai greu pentru Gina Pistol la filmările pentru ”Chefi la cuțite”. ”A fost ciudat”

09.09.2020, 10:55
Ce a fost cel mai greu pentru Gina Pistol la filmările pentru ”Chefi la cuțite”. ”A fost ciudat”
Ce a fost cel mai greu pentru Gina Pistol la filmările pentru ”Chefi la cuțite”. ”A fost ciudat”

Gina Pistol a dezvăluit care a fost cel mai greu lucru pentru ea la filmările pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Gina Pistol a mărturisit că cel mai dificil pentru ea la filmări a fost lipsa interacțiunii cu concurenții și cu susținătorii acestora. Prezentatoarea de televiziune a afirmat că, din cauza măsurilor de protecție impuse din cauza pandemiei de coronavirus, nu i-a mai putut îmbrățișa pe cei veniți la emisiune, ci a fost nevoită să-i încurajeze doar verbal.

”Lipsa interacțiunii. Nu au mai existat îmbrățișări sau strângeri de mână, ceea ce a fost… ciudat. Stând mereu alături de susținători, le simt emoțiile, bucuriile sau dezamăgirile și mi-a fost greu, mi s-a părut dificil să existe această distanțare, să nu îi pot încuraja decât verbal”, a declarat vedeta pentru tvmania.ro.

”Filmările au însemnat respectarea regulilor, a protocolului impus de această perioadă, dar și bucuria revederii”, a adăugat ea.

Printre primii veniți la filmări

Gina Pistol moderează de ani buni emisiunea ”Chefi la cuțite”, care îi are ca jurați pe chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Un amănunt mai puțin cunoscut despre Gina Pistol este că aceasta este printre primii care vin la platourile de filmare, odată cu femeile care se ocupă de curățenie.

”Eu ajung de fiecare dată odată cu doamnele de la curățenie. Dimineața mă trezesc, fac un duș, sar în niște haine super comode și vin la filmare. Pentru că sunt de ani de zile în industria asta, îmi fac singură părul și machiajul.

Steluța și Lăcrămioară, fetele noastre de la hair și make-up, mă ajută la părțile mai complicate. Ziua în care am avut părul creț a fost o adevărată provocare și nu aș fi reușit fără ele… nu în timp util ca să mai și filmăm”, a povestit Gina Pistol de curând.

citește și...