FOTO. Bianca Rus are probleme grave de sănătate, după ce a slăbit enorm! Solista a ajuns piele și os

03.11.2022, 09:26
FOTO. Bianca Rus are probleme grave de sănătate, după ce a slăbit enorm! Solista a ajuns piele și os
Bianca Rus are probleme grave de sănătate, după ce a slăbit enorm! Solista a ajuns piele și os

În urmă cu ani buni, Bianca Rus făcea turul televiziunilor și se plângea că s-a îngrășat enorm și că nu putea slăbi. Între timp, solista a suferit o operație de micșorare a stomacului și a dat jos kilograme bune. Din păcate, ea a trecut în extrema cealaltă, pentru că acum se confruntă cu anumite probleme de sănătate. 

Bianca Rus a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Solista se săturase ca toată lumea să vorbească urât la adresa ei, așa că a dat jos în jur de 70 de kilograme. Din nefericire, acest sacrificiu a venit la pachet și cu anumite probleme de sănătate.

Ea a mărturisit că nu mai poate să mănânce atât cât și-ar dori, motiv pentru care a ajuns să-și facă perfuzii cu fier. Zilele trecute, Bianca Rus a ajuns de urgență la spital.

Bianca Rus suferă de anemie, după ce a slăbit enorm

„Da, am avut o problemă pentru că am făcut o perfuzie la domiciuliu cu fier, ceea ce se face doar în spital, sub îngrijirea medicului. A venit salvarea, am leșinat, au fost niște incidente prin care am trecut cu brio. Evident, următoarea zi am fost la spital, unde medicii au avut grijă de mine și a fost totul bine.”, a declarat Bianca Rus pentru Antena Stars.

Ulterior, ea a mărturisit că și-a făcut perfuzia cu pricina pentru că suferă de anemie.

Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, declara artista pentru Click, în urmă cu ceva timp.

citește și...