Bianca Rus a trecut prin momente teribile. ”Nu am chemat eu salvarea, pentru că eu leșinasem în baie”

01.11.2022, 11:38
Bianca Rus a trecut prin momente teribile. ”Nu am chemat eu salvarea, pentru că eu leșinasem în baie”
Bianca Rus a trecut prin momente teribile

Cântăreața Bianca Rus, în vârstă de 35 de ani, a trecut prin momente teribile. Artista a ajuns de urgență la spital după ce o asistentă i-a făcut, acasă, o injecție cu fier în venă. ”Nu am chemat eu salvarea, pentru că eu leșinasem în baie”, a povestit, într-un interviu, Bianca Rus despre incidentul prin care a trecut.

Cu o problemă de sănătate s-a confruntat de curând Bianca Rus.

Aceasta a ajuns de urgență la spital după ce o asistentă i-a făcut, acasă, o injecție cu fier în venă. Despre situația extrem de neplăcută prin care a trecut a dat cântăreața detalii pentru click.ro.

Bianca Rus a trecut prin momente teribile. ”Am făcut un șoc anafilactic”

„Cu sănătatea stau destul de bine. Era să mă omoare niște asistente, zilele trecute. După ce am făcut o perfuzie cu fier la domiciliu și nu a decurs totul ok, pentru că această perfuzie nu se face acasă, ci la spital, sub îngrijirea doctorului. Și nu știu ce a făcut asistenta, ori a greșit vena, ori nu știu ce s-a întâmplat, că mi-a rămas fier în sânge și am ajuns acolo. Au fost niște complicații foarte mari la Spitalul Fundeni, dar acum sunt bine, sunt pe picioarele mele. După șase luni trebuie să mă întorc din nou ca să mă pun pe picioare”, a povestit Bianca Rus pentru sursa mai sus-menționată.


”Nu am chemat eu salvarea, pentru că eu leșinasem în baie, m-am trezit cu echipajul de la SMURD la mine acasă. Am leșinat de la faptul că perfuziile cu fier sunt foarte periculoase și trebuie să fie sub îngrijirea medicului. Am făcut un șoc anafilactic. Am ajuns la spital și am stat o zi întreagă, internare de o zi, acolo am fost super ok primită”, a adăugat artista.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Bianca Rus este extrem de mulțumită și de look-ul pe care îl are în prezent. Cântăreața are acum o siluetă de invidiat. Bianca Rus a slăbit spectaculos în ultimii ani, însă, faptul că a slăbit foarte mult i-a afectat starea de sănătate.

citește și...