FOTO. Bianca Drăgușanu, super-sexy în vacanța din Turcia. A defilat în cel mai minuscul costum de baie

14.07.2021, 11:19
FOTO. Bianca Drăgușanu, super-sexy în vacanța din Turcia. A defilat în cel mai minuscul costum de baie
Bianca Drăgușanu, super-sexy în vacanța din Turcia. A defilat în cel mai minuscul costum de baie

Bianca Drăgușanu se află în prezent într-o vacanță de vis în Turcia, Antalya, alături de fiica ei, Sofia, și mama sa, Madi. Ca deobicei, blondina a făcut furori la plajă, iar pe rețelele de socializare a publicat cele mai sexy imagini cu ea în costum de baie. 

Bianca Drăgușanu a întors toate privirile în vacanța din Turcia și și-a lăsat la vedere formele apetisante în toată splendoarea lor.

Bianca Drăgușanu, apetisantă în vacanța din Turcia

De câteva zile, fosta prezentatoare tv se află într-un complex de lux turcesc, iar ipostazele în care se afișează pe rețelele de socializare sunt de infarct.

Se știe că Bianca Drăgușanu este obsedată de felul în care arată, motiv pentru care a tras din greu la sală pentru a arăta impecabil la plajă. Deși are 39 de ani, vedeta tv are un trup sculptat care arată perfect în cele mai minuscule costume de baie.

Bianca Drăgușanu și-a lăsat la vedere și posteriorul bombat într-un costum de baie alb, întreg, spre deliciul fanilor, care cu siguranță vor suspina după blondină.

Bianca Drăgușanu, despre planurile de nuntă cu Gabi Bădălău

Deși a avut două mariaje eșuate, vedeta este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă și are foarte multe planuri de viitor cu actualul ei iubit, Gabi Bădălău.

„În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă mai văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii. Eu îl văd pe Gabi un tată extraordinar, un om echilibrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copii lui, cred că o să îi și obțină”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

citește și...