FOTO. Bianca Drăgușanu a detaliat toate operațiile estetice pe care și le-a făcut! A recunoscut tot, în direct, la tv

18.06.2021, 11:50
FOTO. Bianca Drăgușanu a detaliat toate operațiile estetice pe care și le-a făcut! A recunoscut tot, în direct, la tv
Bianca Drăgușanu a detaliat toate operațiile estetice pe care și le-a făcut! A recunoscut tot, în direct, la tv

Bianca Drăgușanu a fost deseori criticată din cauza numeroaselor operații estetice la care a apelat. Cu toate acestea, blondina s-a transformat an de an și nu a negat niciodată că a fost la medicul estetician pentru a arăta bine. 

Invitată în emisiunea ‘Teo Show’, de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a recunoscut, în direct, toate operațiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii ani.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Vedeta nu a venit singură, ci însoțită de doctorița ei din Cluj, Alexandra Filip. Medicul estetician a analizat-o pe Bianca în direct, la tv, și a enumerat toate intervențiile pe care și le-a făcut. Ultima intervenție a blondinei a fost una de micșorare a buzelor.

„Ea e doctorița mea estetician din Cluj. Drumul meu la Cluj merită tot efortul. Am avut o tentativă să le topesc. Este o substanță care se injectează și voiam o altă formă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

„Putem să remodelăm, dar să remodelăm o buză trebuie să topim înainte. Este un antidot care se injectează și omoară acidul hialuronic”, a completat și dr. Alexandra Filip.

Cât despre numărul operațiilor estetice ale Biancăi Drăgușanu, medicul estetician a spus că numărul acestora este mai mare de 30.

Bianca Drăgușanu are numeroase injectări la nivelul feței pentru a acoperi ridurile, două rinoplastii, intervenții la buze, implanturi mamare, fațete dentare și o corectură la nivelul liniei mandibulare. De asemenea, fosta prezentatoare tv și-a injectat grăsime în fund pentru a avea forma dorită.

citește și...