Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. ‘Mi-am bătut joc în ultimii ani’

16.05.2021, 12:07
Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. ‘Mi-am bătut joc în ultimii ani’
Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. ‘Mi-am bătut joc în ultimii ani’

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician, după ce a constatat că nu este mulțumită de operațiile pe care și le-a făcut în ultimii ani la nivelul feței. 

Bianca Drăgușanu este pusă pe schimbări majore! După ce a petrecut un sejur de vis în Dubai, fosta prezentatoare tv a revenit în țară și s-a oprit direct la Cluj, la cabinetul doctorului estetician.

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de aspectul feței sale

Blondina le-a mărturisit fanilor virtuali că vrea să își facă mai multe operații estetice, mai ales la nivelul buzelor.

”Am ajuns din nou la Cluj, pentru că așa cum vă spuneam la începutul săptămânii mi-am făcut programare ca să ajung la doamna doctor. Râdem, glumim, dar eu chiar am multe chestii de corectat, atât la forma feței, cât și la buzele astea de care efectiv mi-am bătut joc în ultimii ani din viața mea.

Am constatat că trebuie să le topim și să le reinjectăm din nou când vor fi vindecate, ca să arate cum trebuie. Până ajungem la partea cu buzele, astea vrem să continuăm cu jawline-ul pentru că data trecută am făcut parțial.”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Ce intervenții estetice își mai face

Bianca Drăgușanu este decisă să se schimbe total, motiv pentru care își dorește cu ardoare să o bărbie mai bine conturată, dar și să-și topească acidul din buze pentru a le remodela.

„Am niște buze exagerat de mari și de răsfrânte și deloc conform dorințelor mele. Mie-mi place de mine și așa, dar știu că se poate o variantă mai bună. Nu știu dacă o să rezist să stau două săptămâni fără buze sau aproape deloc.

Mă analizez, mă gândesc cu topitul ăsta, dacă am curajul să fac treaba asta, cu toate că-mi doresc foarte tare să am niște buze perfecte. Dar, până la situația și faza cu topitul, până-mi iau inima în dinți și hotărăsc să fac treaba asta, vreau să fie mai bine conturată bărbia. Am pus foarte puțin data trecută, adică 0,8 ml.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

citește și...