FOTO. Bianca Drăgușanu, mai senzuală ca oricând pe internet! Ce le-a arătat fanilor virtuali

20.02.2021, 16:11
FOTO. Bianca Drăgușanu, mai senzuală ca oricând pe internet! Ce le-a arătat fanilor virtuali
Bianca Drăgușanu, mai senzuală ca oricând pe internet! Ce le-a arătat fanilor virtuali

Bianca Drăgușanu merge mai departe, deși fostul ei soț, Alex Bodi, i-a declarat război! Blondina este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își încântă fanii cu imagini ‘fierbinți’. 

Bianca Drăgușnu este una dintre cele mai sexy femei din România, iar prezența ei în mediul online este un adevărat deliciu pentru fanii săi.

De când a decis să se despartă de Alex Bodi, vedeta pare că se bucură la maximum de libertate. În plus, ea nu ezită să-și arate formele perfecte pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu, sexy pe internet

Recent, vedeta a publicat o poză incendiară în care apare în costum de baie, cu posteriorul bombat la vedere. De precizat că imaginea respectivă a fost făcută în vacanța din Maldive, pe care Bianca Drăgușanu a petrecut-o alături de Gabi Bădălău.

Se pare că blondina este nostalgică și și-a adus aminte de după momentele de vis petrecute pe tărâm exotic, motiv pentru care mai scoate de la ‘naftalină’ câte o poză incendiară.

Bianca Drăgușanu, despre violențele suportate din partea lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a făcut publice imaginile șocante în care apare cu fața desfigurată și tumefiată de la loviturile încasate din partea afaceristului, iar acum a mărturisit că-și dorește ca Alex Bodi să fie tras la răspundere pentru umilințele la care a supus-o.

‘Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Eu pot arăta mesajele cu dublu sens, pe care mi le trimite și acum. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză. Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci. Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege’, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Sătul de toate acuzațiile, Alex Bodi a declarat că fosta lui parteneră vrea doar să atragă atenția. Potrivit Antena Stars, el nu a dat publicității imaginile cu Bianca Drăgușanu învinețită la față după intervențiile estetice.

‘Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce. Problema ei cred că o ignor și nu dau curs provocărilor și nu știe ce să mai facă. Eu dacă susține, ca bărbat, ca sunt super fericit, că nu știu ce, că nu știu cum, m-ar mai interesa pe mine ce se întâmplă în jurul meu? Aș ignora!

Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut. Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta’, a spus Alex Bodi, la Antena Stars.

 

citește și...