Bianca Drăgușanu continuă seria dezvăluirilor șocante despre bătăile încasate de la Alex Bodi. ‘Pentru asta există lege’

12.02.2021, 10:01
Bianca Drăgușanu continuă seria dezvăluirilor șocante despre bătăile încasate de la Alex Bodi. 'Pentru asta există lege'

Bianca Drăgușanu continuă seria dezvăluirilor șocante despre violențele repetate la care a supus-o timp de doi ani de zile fostul ei soț, Alex Bodi. 

Fosta prezentatoare tv este dispusă să facă orice pentru ca afaceristul din Mediaș să plătească pentru toate agresiunile asupra ei.

În urmă cu două luni, blondina a făcut o plângere penală. În plus, ea și-a scos patru certificate medico-legale în urma bătăilor primite de la fostul soț.

Bianca Drăgușanu, despre violențele suportate din partea lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a făcut publice imaginile șocante în care apare cu fața desfigurată și tumefiată de la loviturile încasate din partea afaceristului, iar acum a mărturisit că-și dorește ca Alex Bodi să fie tras la răspundere pentru umilințele la care a supus-o.

‘Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Eu pot arăta mesajele cu dublu sens, pe care mi le trimite și acum. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză. Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci. Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege’, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Ce spune Alex Bodi

În prezent, Alex Bodi se află în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile, el fiind acuzat într-un dosar de prostituție și proxenetism. Afaceristul a mărturisit că Bianca Drăgușanu vrea doar să-l șantajeze.

‘Doamna declară multe chestii referitoare la mine, dar nu are credibilitate. Nu vreau să mai intru în jocul ei. Ea a fost împreună cu mine din septembrie 2018 și ne-am despărțit anul trecut în octombrie. Imaginile pe care le-a publicat sunt de acum doi ani de zile, sunt lucruri pe care eu mi le-am asumat public. Poate să facă și 50.000 de plângeri, dar trebuie să le și susțină.

Plângerile trebuie făcute în maxim 20 de zile. Care este motivul pentru care mă atacă după ce nu ne-am văzut patru luni, pe ce bază? Ea mi-a făcut plângere anul trecut că eu i-am rupt picioarele și picioarele ei erau rupte de fostul iubit. Încearcă să mă atace din toate părțile și să mă șantajeze. Problema ei este că o ignor total și nu știe ce să mai facă’, a declarat Alex Bodi, pentru Antena Stars.

citește și...