FOTO. Bianca Drăgușanu a scos la iveală imagini șocante cu ea, după ce a fost snopită în bătaie de Alex Bodi

11.02.2021, 09:48
FOTO. Bianca Drăgușanu a scos la iveală imagini șocante cu ea, după ce a fost snopită în bătaie de Alex Bodi
Bianca Drăgușanu a scos la iveală imagini șocante cu ea, după ce a fost snopită în bătaie de Alex Bodi

Au trecut mai bine de patru luni de când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio. După mai multe împăcări și scandaluri, cei doi foști soți au decis să meargă pe drumuri separate. În timpul relației cu afaceristul din Mediaș, blondina a avut de suferit enorm. 

Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de mai multe ori de Alex Bodi, însă abia acum a găsit curaj să publice imagini cu ea cu fața tumefiată.

Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare tv le-a arătat tuturor mai multe poze șocante, realizate după agresiunile violente la care a supus-o fostul ei partener, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente groaznice

Ea a dezvăluit că a luat decizia de a arăta aceste imagini halucinante, după ce o persoană a trădat-o și a dat publicității fotografia realizată în urma unei blefaroplastii.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că a tăcut și a iertat foarte multe în relația de iubire pe care a avut-o cu Alex Bodi.

‘Tumefiată toată la față. După cum bine știți, eu n-am mințit niciodată în ceea ce privește operațiile mele estetice sau faptul că mie îmi place să fiu «tunată» sau cum vreți voi. Îmi place, da, să am buzele mari, îmi place să îmi fac botox, îmi plac lucrurile astea mult de tot. Bineînțeles, că anul trecut, pe vremea asta, mi-am făcut o operație de blefaroplastie la domnul doctor Cătălin Dodoș.

Problema mea nu este că a apărut această poză cu mine tumefiată, pentru că eu, pe parcursul anilor, am greșit cu multe chestii, pestru că am tăcut de multe ori. Poza pe care am văzut-o cu mine nu este deloc plăcută, pentru că orice femeie care a trecut printr-o rinoplastie sau blefaroplastie se umflă foarte tare la față‘, a declarat fosta prezentatoare pe Instagram Stories.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Vedeta a mai precizat că a depus o plângere penală în urma unei traume, însă nu a detaliat dacă este vorba despre episodul violent petrecut în luna octombrie 2020, când a fost surprinsă plină de vânătăi în compania lui Alex Bodi.

‘Problema mea e cu persoana care a dat cu persoana care a dat poza cu mine așa, cu plasturii aceia pe față. Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit, pentru că am tăcut și am iertat. Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, am depus și o plângere penală. 

Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj… ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap. 

Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii că de la căldură se schimbă’, a mai precizat blondina.

citește și...